Angol csapat walesi kapusán is múlik Bogdán Ádám jövője

A skót klubnál.

Forrás: Edinburgh News

Még mindig nem tudni, pontosan hol folytatja pályafutását Bogdán Ádám. A korábban a skót Hiberniannél sérüléséig stabil kezdőkapusnak számító magyar hálóőr nem a legegyszerűbb hónapjait éli: a Liverpooltól való távozása után edzett a Vasasnál, majd a stockholmi AIK-nál, végül 2019 novemberében visszakerült a Hibernianhez, ahol januárig szóló szerződést kötöttek vele. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Csákvár: új védő, edzőt jelentenek be Debrecenben - NB1.hu

 

Mindvégig a kispadról követte csapata találkozóit, és úgy készülhetett, hogy 2020 elején biztosan távozik. Azonban a hírek szerint a Preston North End kölcsönkapusaként az edinburgh-i gárdát erősítő Chris Maxwellt visszarendelheti az angol klub, hisz a walesi portásnak nem tetszik, hogy a kezdőkapus Ofir Marciano mellett (Bogdánnal egyetemben) nem jut szerephez. 

Amennyiben Maxwell valóban visszatér a Prestonhoz, úgy Bogdán minden bizonnyal marad az idény végéig a Hibernian második számú kapusa, amennyiben nem, úgy távozhat, hisz a skótok vezetősége kijelentette: két hálóőrnél többel nem fognak nekivágni a tavasznak. Az Edinburg News szerint a napokban eldől a 32 éves Bogdán sorsa. 

Legfrissebb híreink