Anglia: megküzd a helyéért a magyar válogatott csatár

Két riválist is kapott az elmúlt napokban.

Forrás: hullcitytigers.com

Az utóbbi napokban mi is beszámoltuk róla, hogy a Hull City gondolkozik a válogatott csatár kölcsönadásán. Az nb1.hu szavait megerősítette Balogh Norbert, az M4Sport Átigazolás című műsorában, amikor is elárulta, hogy csapata menedzsere, Grant McCann valóban felvetette neki a kölcsönadás lehetőségét, sőt már csapatot is ajánlott a csatárnak, de Balogh kis gondolkodási idő után közölte a szakvezetővel, hogy maradna a Hull Cityben, és bizony megküzd a csapatba kerülésért. A válogatott csatár elmondta, hogy bízik magában, és kölcsönadási szándék ide vagy oda, klubja és edzője részéről is ugyanazt érzi irányában.

Balogh szerint a legnagyobb probléma az októberben elszenvedett sérülése volt, ami azért is viselte meg különösen, mert mikor már úgy tűnt, teljesen egészséges és játékra jelentkezhet, újra rásérült a lábára, és újabb kényszerpihenő következett.

Csapata azóta leigazolta a dán, Martin Samuelsent a West Ham United gárdájától, illetve a fiatal támadót, Mallik Wilkst is kölcsönvette a Barnsleytől.

 

Balogh és a Hull City: kölcsönadás? - NB1.hu

Forrás: hullcitytigers.com Pénteken még arról számolt be a Hull City klub honlapja, hogy a Championshipben szereplő gárda edzője, Grant McCann megnézte Balogh Norbert játékát, a klub U 23-as meccsén, ahol a magyar csatár 45 percet kapott a Bolton Wanderers ellen.

Nem egyszerűsödött tehát Balogh helyzete a Hull Citynél, ettől függetlenül a csatár nem foglalkozik kiket igazol klubja, mert ahogy elmondta, tudja miben kell fejlődnie, sokat erősít a konditeremben, mert véleménye szerint játékban tud segíteni klubjának, csak erőben van lemaradása.

Balogh első meccsére, tavaly októberben a Nottingham Forest ellen került sor az angol másodosztályban, akkor 17 percet kapott a Hull Cityben. Azóta sem növekedett ez a szám, hiszen jött az ominózus sérülése.

A ciprusi APOEL-től érkező játékos tehát marad a Premier League-ba vágyó klubnál, és csapatát segítené, hogy csökkentse a hat pont hátrányát a rájátszást érő helyektől.

A Hull City jelenleg a Championship 12. helyén áll és készül a Chelsea elleni FA-kupa találkozóra.

Legfrissebb híreink