Amputáció után: komoly célja van a gólvágónak

Szörnyű tragédia történt vele.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk Orsós Krisztián tragédiájáról. A gólerős játékosnak a bal lábában egy daganatot találtak az orvosok, emiatt le kellett vágni a végtagját. Orsós nagyon érezte a kaput, amit bizonyít, hogy akadt olyan szezonja, amikor 95 találatot szerzett. 

A 21 éves játékos műlábat kapott, amit egyre jobban kezd megszokni. Hiába a műláb, a pályára már nem fog visszatérni Orsós Krisztián. 

 

"Napról napra egyre jobban tudok menni a műlábbal, hamarosan már a mankót is eldobhatom. Az orvosok azt mondták, ezzel akár játszhatnék a paralimpiai csapatban, de én már nem akarok focizni. Elég volt nekem ebből" - fogalmazott a Borsnak Orsós Krisztián, aki elárulta, a sportágtól nem fog elszakadni. Tudását edzőként szeretné átadni a fiataloknak. 

 

Orsós azt is elmondta, hogy családjával hamarosan szeretne házat venni.

" Jelenleg a Békés megyei Eleken egy szükséglakásban élünk. Sajnos egyelőre nem gyűlt össze annyi pénz az elmúlt egy hónapban, amennyiből tudtunk volna venni egy kis házat. Sok elmegy a budapesti kezelésekre való utazásokra és a gyógyszerekre" - zárta mondandóját. 

Legfrissebb híreink