A vezérigazgató reagált a Szoboszlairól szóló átigazolási pletykára

Határozott vélemény.

Forrás: RB Leipzig/Twitter

Péntek este jeleztük, hogy egy spanyol újságíró szerint Szoboszlai Dominik a spanyol élvonalban szereplő Real Sociedad együttesében folytatja a pályafutását. A hírre reagált Szoboszlai ügynöke is:

"Természetesen van érdeklődés az ügyfelem iránt, nagyon jó idényt futott a Leipziggel, de jelenleg Magyarországon vakációzik, és jövő hétfőn csatlakozik a válogatotthoz. Minden más híresztelés nem igaz" - fogalmazott Esterházy Mátyás.

A pletykával kapcsolatban elmondta a véleményét az RB Leipzig vezérigazgatója, Oliver Mintzlaff is. Íme az MTI híre: 

"Szoboszlai Dominik a következő szezonban is az RB Leipzig labdarúgója lesz - jelentette ki Oliver Mintzlaff, a Német Kupa-győztes klub ügyvezetője.

"Dominik fantasztikus játékos, aki már az előző szezonban is megmutatta a képességeit. Tervezünk vele. Természetesen az RB Leipzignél marad. A menedzserével is erről állapodtunk meg, és maga a játékos is ezt akarja" - mondta Mintzlaff a Bild szombati számában.
   
A napokban felröppent a hír, hogy a 21 éves, magyar válogatott középpályás tárgyal a spanyol élvonalbeli Real Sociedaddal, de ezt az ügynöke azonnal cáfolta. Szoboszlai szerződése 2026-ig szól Lipcsében."

Szoboszlai értékét a Transfermarkt 28 millió euróra becsüli. A 21 éves játékos szerződése 2026-ban jár le az RB Leipzignél.

Legfrissebb híreink