A Nemzeti Sport is díjazta Feczkó Tamás ötletét

Ehhez persze az ifjú titán is kellett.

Forrás: DVTK

Tovább menetel a Diósgyőr, Feczkó Tamás csapata már a negyedik helyen áll a tabellán, és ez tényleg nagyon kemény, mert amikor az edzőváltás történt, akkor a DVTK kieső helyen pironkodott és gyakorlatilag el volt könyvelve tuti búcsúzónak.

Most viszont már a nemzetközi kupaindulásért harcol, azok után meg pláne, hogy a hétvégén 1-0-ra legyőzte a harmadik Mezőkövesdet.

Pedig nem volt minden rendben a hazaiaknál, legalábbis ezt hihették még a megyei rangadóra való felkészülés közben, hiszen Dejan Karan és Dusan Brkovic sérülése miatt törhette ám rendesen a fejét azon Feczkó, hogy kiket állít majd szombaton a védelem tengelyébe.

Az NB I eddigi edzőváltásai - ÉRTÉKELÉS - NB1.hu

A Diósgyőr vezetői örülhetnek a legjobban.

Az várható volt, hogy az egyikük a szintén nem túl öreg Polgár Kristóf lesz, aki azért már játszott 79 meccset az NB I-ben és 2 gólt is szerzett. Csütörtökön viszont Feczkó szólt az első csapat keretével 16 éves kora óta együtt edző Szűcs Kornélnak, hogy úgy készüljön, lehet, hogy ő lesz a másik, majd pénteken az egymás közötti játék során a tervezett kezdőcsapatban kapott helyett a DVTK akadémiájának saját nevelésű titánja.

Szűcs aztán valóban kezdett a Mezőkövesd ellen, végig a pályán volt, a mérkőzés után meg Feczkó ötletét/megérzését és Szűcs teljesítményét azzal értékelte a Nemzeti Sport, hogy a tehetséget a lap szerkesztői beválasztották a forduló válogatottjába.

Ami azért soha nem kis teljesítmény, pláne nem az ember első NB I-es meccsén, a harmadik ellen, megyei rangadón, kényszerszünet után...

Legfrissebb híreink