A Manchester United neveltjével erősített az MTK

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mtkbudapest.hu

Március 17-én elsőként jeleztük, hogy az Magyarországon folytathatja a pályafutását James Weir. Az MTK most hivatalosan is bejelentette a labdarúgó érkezését:

 

Magyarországon is játszana a Manchester United volt tehetsége - NB1.hu

 

 

,,Az MTK Budapestben folytatja pályafutását James Weir.

A 25 éves védekező középpályás - aki támadóbb szerepkörben is bevethető - a szlovák élvonalból szerződik hozzánk, ahol csapatának - FK Pohronie - a legeredményesebb játékosa volt az elmúlt szezonban. Weir 33 tétmérkőzésen 7 alkalommal volt eredményes, de kiosztott több gólpasszt is. 

 

Tényleg Magyarországra igazolhat a Manchester United neveltje - NB1.hu

 

 

Sokoldalú középpályás, hiszen betalált pontrúgásból, átlövésből, fejjel is, valamint a kapu előtti lecsorgó labdák során is jól feltalálja magát.

James Weir angol utánpótlás válogatott játékos, aki a Premier League-ben is bemutatkozott, a Manchester United színeiben. Az angol topklubnál nyolc évet töltött el, 13 éves korától kezdve, majd profi szerződést kapott. Az U23-as együttesnek a csapatkapitánya volt, a felnőtt együttesben a Premier League-ben Louis van Gaal irányítása során debütált.

Megfordult a Hull City, a Wigan és a Bolton együttesénél is, majd kipróbálta magát légiósként. A szlovák bajnokságban fokozatosan nyújtott egyre jobb teljesítményt, fontos láncszeme volt csapatának, így nem meglepő, hogy több megkeresése is akadt, melyek közül nagy örömünkre az MTK Budapest ajánlatát fogadta el. 

Weir már megismerkedett a körülményekkel is klubunknál, hiszen látogatást tett az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, június közepén pedig természetesen ő is csatlakozik majd a felkészülést megkezdő együttesünkhöz."

FRISSÍTÉS, 16.24:

 

Kivásárolta a szerződéséből az MTK a Kisvárda fiatal tehetségét - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink