A Loki mellett külföldi csapat is vinné Dzsudzsákot?

Újabb fejlemény az ügyben.

Forrás: MTI

Immáron napok óta arról szólnak a hírek Debrecenben, hogy Dzsudzsák visszatér-e a cívisvárosba vagy sem. Ezúttal a Bors foglalkozott a témával, a lap értesülései szerint a magyar válogatott futballista szívesen magára húzná ismét a Loki szerelését. Állítólag Dzsudzsák menedzsere azt szeretné, ha a futballista külföldön folytatná a pályafutását. Úgy hírlik, Dzsudzsákot egy ciprusi alakulat is kiszemelte magának.

 

"Történtek egyeztetések Balázs és a gárda nemrégiben kinevezett szakmai igazgatója, Tőzsér Dániel között. Mindkét fél szeretné, ha az egyezség összejönne. Ám Balázs továbbra is érték a nemzetközi porondon is, Cipruson szívesen látnák őt. Menedzsere azt szeretné, ha ott focizna még néhány évig" - idézi az informátorát a Bors. 

 

A debreceniek pénteken 13.30-tól sajtótájékoztatót tartanak. Tóth Csaba sajtófőnök elmondta a Borsnak, hogy sem Dzsudzsák, sem Korhut bemutatkozása nem szerepel a programban. Korhut hazatérését egyébként több görög portál már biztosra veszi, erről itt olvashatnak bővebben:

DVSC: Korhut visszatér! És Dzsudzsák?

 

A Bors egyébként arról ír, hogy Korhut csak akkor bólint rá a DVSC ajánlatára, ha Dzsudzsák is a hajdúságiakhoz igazol.  

FRISSÍTÉS:

14.26:

Loki: eldőlt Dzsudzsák sorsa - HIVATALOS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink