A Honvéd is érdeklődik az újpestiek iránt

Urbányi István megérkezett.

Forrás:

A télen már híre ment, hogy az Újpest három játékosát, Zsótér Donátot, Litauszki Róbertet, valamint Koszta Márkot is átigazolná a Vasas Feczesin Róbert megszerzése után, és a minap a témakör ismét előkerült a magyar sportsajtóban.

A dolog talán nem is annyira apró szépséghibája viszont az, hogy a Vasastól sem akkor, sem most nem mondta azt senki, hogy egy tényleg így volt, vagy így van.

 

Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne foglalkoztak volna vagy foglalkoznának az esetleges megszerzésükkel, mint ahogyan azt az nb1.hu értesülései szerint teszik Kispesten is, legalábbis a nevezettek közül kettővel, Litauszkival és Zsótérral, utóbbi egyébként tagja volt a Honvéd legutóbbi bajnokcsapatának.

 

További értesülésünk a Honvéddal kapcsolatban, hogy megérkezett Magyarországra az Egyesült Államokból Urbányi István, aki egy olyan gépen volt rajta, mely magyarokat szállított haza az USA-ból, a járaton mintegy 30-an foglaltak helyet.

Mint ismeretes, pár napja arról adtunk hírt, hogy Fernando Fernández, a DVTK volt vezetőedzője is esélyes a nyártól a Honvéd kispadjára.

KORÁBBAN

Új képek az épülő Bozsik József Stadionról - NB1.hu

A Honvéd jelenleg "albérletben" játszik, mivel a Bozsik Stadion építése zajlik. Kun Gábor, a kispesti csapat ügyvezető igazgatója áprilisban optimista nyilatkozatot adott a gárda hivatalos weboldalának. Kun úgy véli, még idén hazatérhet az együttes. "Jelen pillanatban úgy készülünk, hogy még az idei év negyedik negyedében beköltözhetünk régi-új otthonunkba.

Legfrissebb híreink