A forduló nézőszámai: alig látták az Újpest hazatérését

Miskolcon voltak a legtöbben.

Forrás: DVTK/Facebook

A 18. fordulót rendezték meg szombaton az NB I-ben. A DVTK újabb fontos három pontot szerzett, Feczkó Tamás együttese ezúttal a Kaposvárt győzte le 2-0-ra. A miskolci stadionba látogatott ki a legtöbb néző ezen a hétvégén: 3702 néző váltott jegyet erre az összecsapásra. A listavezető Fradi dolgát alaposan megnehezítette a Kisvárda, de a zöld-fehérek a hajrában büntetőt kaptak, amit Isael értékesített, így az FTC újabb lépést tett az aranyérem felé. Várdán 3308 drukker láthatta a Ferencváros sikerét. 

Élő közvetítés és a gólok története a 18. forduló meccseiről - NB1.hu

 

A Mezőkövesd a Honvédot is megtréfálta, Kuttor Attila alakulata 2-1-re diadalmaskodott. A Honvéd-Kövesd összecsapás a ranglista harmadik helyét kaparintotta meg 1973 drukkerrel. Az Újpest visszatért a Szusza Ferenc Stadionba, de a szurkolói csoportok bojkottja miatt alig látogattak ki a Fehérvár elleni összecsapásra. 1125 ember láthatta, hogy a Fejér megyeiek a hajrában megszerezték a három pontot jelentő gólt.

Megizzadt a Fradi, bajban a ZTE és a Kaposvár - beszámoló a 18. forduló meccseiről - NB1.hu

 

A Paks 1119 néző előtt fektette két vállra az egyre nehezebb helyzetbe kerülő Zalaegerszeget, míg a Pancho Arénába 1018 szimpatizáns látogatott ki.

Nehéz meccs volt, de elégedett Rebrov - reakciók a 18. forduló meccsiről - NB1.hu

 

A forduló nézőszámai:

Diósgyőri VTK-Kaposvári Rákóczi FC, 3702 néző
Kisvárda Master Good-Ferencváros, 3308 néző
Budapest Honvéd FC-Mezőkövesd Zsóry FC, 1973 néző
Újpest FC-MOL Fehérvár FC, 1125 néző
Paksi FC-ZTE FC, 1119 néző
Puskás Akadémia FC-Debreceni VSC, 1018 néző

Átlag: 2040 néző

Megjegyzés: a forduló nézőszámainál az MTI tudósításaira támaszkodtunk.

FRISSÍTÉS, VASÁRNAP: 14.16

Újpest-Vidi: reakciók a szurkolókról is - NB1.hu

A hússzoros bajnok és tízsszeres kupagyőztes Újpestről az nb1.hu az 1999-es megalapítása óta már rengetegszer megírta, hogy a magyar és az egyetemes futballvilág egyik legfontosabb csapata, hiszen olyan klasszisokat nevelt ki a hazai és a nemzetközi futballéletnek, hogy azelőtt csak kalapot lehet lengetni.

 

Legfrissebb híreink