A cseh bajnokságban játszó középcsatárt figyelhet a Fradi

Jelentősen nőtt az értéke az elmúlt hónapokban.

Forrás: SK Dynamo České Budějovice

Attól még, hogy a hivatalos átigazolási időszakot minden ország szövetsége meghatározza (van egy télen és van egy nyáron), ez nem azt jelenti, hogy az átigazolási fejlemények csak azokban az időpontokban mehetnek végbe, hiszen a kiszemelteket fel kell térképezni, meg kell őket figyelni, adatokat kell róluk gyűjteni, le kell zajlaniuk a tárgyalásoknak is, amik több fordulóból szoktak állni.

És még ez sem jelenti azt, hogy minden esetben megállapodás születik a felek között, ezért is van az, hogy a klubok egy posztra több játékost is szemmel tartanak, a menedzsereik meg több klubnak is beajánlják a játékosaikat.

Ezt most azért is meséltük el sokadszorra, mert az nb1.hu-nál cseh sportújságírók érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy igaz-e, hogy az FTC szerződtetné a cseh élvonalban jelenleg a 10. helyen lévő SK Dynamo Ceske Budejovice 23 éves nigériai középcsatárát. Fortune Akpan Bassey ebben a bajnokságban eddig 15 mérkőzésen lépett pályára, ezeken a találkozókon 6-szor volt eredményes.

A legfigyelemreméltóbb vele kapcsolatban az az, hogy az elmúlt hónapokban a piaci értéke a Transfermarkt szerint 200 ezer euróról 450 ezer euróra nőtt.

Az nb1.hu információi szerint egyébként nem téves az az értesülés, hogy az FTC figyeli őt...

FRISSÍTÉS:

20.58:

Legfrissebb híreink