A bíró volt a főszereplő a Vidi edzőmeccsén

Orosz élvonalbeli csapattal találkozott a fehérvári egylet.

Forrás:

Ahmat Groznij (orosz)–Mol Vidi FC 2–1
A Mol Vidi kezdőcsapata: Tujvel – Fiola, Juhász, Elek, Stopira – Nego, Hadzic, Huszti – Milanov, Scsepovics, Hodzic.
A 60. perctől: Kovács Dániel – Hangya, Mocsi, Vinícius, Tamás – Nyári, Pátkai, Nikolov – Kovács István, Futács, Halmai. Vezetőedző: Marko Nikolics.
Gólszerző: Berisha (58., 84. – az elsőt 11-esből), ill. Huszti (31., 11-esből)
 
Az Ausztriában edzőtáborozó MOL Fehérvár lejátszotta első felkészülési mérkőzését a nyáron. Marko Nikolics tanítványai az Ahmat Groznij csapatával mérték össze az erejüket. A Fejér megyei klub riválisa az előző szezonban a nyolcadik helyet szerezte meg hazája bajnokságában. 
 
Az edzőmeccs 31. percében a Vidi szerezte meg a vezetést. Milanovval szemben Adamov szabálytalankodott az orosz tizenhatoson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A labda mögé Huszti Szabolcs állt, a rutinos futballista a jobb alsóba gurított, az oroszok kapusa a másik irányba mozdult. 
 

Korábbi Premier League-játékossal erősíthet a Vidi - NB1.hu

Korábbi Premier League-játékossal erősíthet a Vidi

Az 58. minutumban újabb büntető következett. Ekkor Juhász lábában esett el Berisha. A sértett maga próbálta gólra váltani a lehetőséget, és ez sikerült is neki, 1-1-re módosult az állás. Szűk negyedórával később Vinícius is beköszönt, de Futács lesen tartózkodott, így a spori nem adta meg a találatot. A hajrában fordítani tudott a Groznij, egy Vidi-sarokrúgást követően ismét Berisha villant meg. 
 
A fehérváriak első edzőmeccse tehát vereséggel végződött. Legközelebb az osztrák Wolfsberger AC ellen javíthatnak Juhászék.
 

Legfrissebb híreink