A Bayern kibabrálhat a magyar válogatott ellenfelével

Élnének a mostani szabályokkal.

Forrás: Bayern München/Facebook

Könnyen elképzelhető, hogy Paulo Sousának, a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának le kell mondania legjobb csatárairól az angolok otthonában sorra kerülő összecsapáson.

A korábban Székesfehérváron dolgozó tréner keretében több olyan támadó is van, köztük a 2020-as évben a világ legjobbjának választott Robert Lewandowski, akik olyan országban futballoznak, amelyek a koronavírus-járvány miatt tíznapos karanténra kötelezik a szigetországból visszatérőket.
    
A jelenlegi szabályok szerint ebben a helyzetben a kluboknak nem kötelező elengedniük a válogatottba az érintett futballistát, és például Lewandowski esetében a Bayern Münchennek éppen legnagyobb kihívója, a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig elleni április 3-i Bundesliga-rangadón kellene nélkülöznie a lengyel csatárt.
    
A lengyelek március 25-én Budapesten a magyarok ellen kezdik a sorozatot, három nappal később pedig Varsóban fogadják Andorrát, majd ezt követően március 31-én jön a londoni összecsapás.

Legfrissebb híreink