16 évesen debütált a Fradi tehetsége - reakciók

Rebrov elégedett az eredménnyel.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros szerdán 3-1-re győzött a BKV Előre otthonában, így a legjobb 32 közé jutott a Magyar Kupában. A lefújás után Sergei Rebrov vezetőedző, valamint a zöld-fehéreknél debütáló 16 éves középpályás, Csontos Dominik nyilatkozott a Fradi Médiának.

Beszámoló a szerdai Magyar Kupa-mérkőzésekről - eredmények - NB1.hu

 

"A legfontosabb ma az volt, hogy gólokat szerezzünk és megnyerjük a meccset. A gólokon kívül is voltak lehetőségeink, a kapura veszélyesen játszottunk, összességében pedig elértük a célunkat" – mondta Rebrov.

"Nagyszerű érzés, hogy bemutatkozhattam a Ferencváros nagycsapatában, időre lesz szükségem ahhoz, hogy feldolgozzam ezt – kezdte Csontos– A pályán sokat segítettek a társak, igyekeztem a legegyszerűbb megoldásokat választva játszani, bízom benne, hogy mindenki elégedett a bemutatkozásommal.

Sokat jelent nekem, hogy a végén az öltözőben többen odajöttek hozzám és gratuláltak."

BKV ELŐRE (NB III)–FERENCVÁROS 13 (1–2)


Budapest, BKV Előre Stadion, 1000 néző. Vezette: Németh Ádám (Varga Zsolt, Márkus Tamás)
BKV ELŐRE: Palásthy – Tóth K., Miklósvári, Girán, Kálmán Zs. – Ferkó – Huszárik, Csepregi, Csanálosi (Szabó B.), Ihos (Rutterschmid, 83.) – Balogh B. (Petry 58.). Vezetőedző: Menczeles Iván
FERENCVÁROS: Gróf – Lovrencsics (Botka, 66.), Ihnatenko, Leandro, Szerető (Csontos, 60.) – Csonka – Priskin, Skvarka, Bőle, Varga R. – Boli (Isael, 73.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Balogh B. (9)., ill. Boli (4.), Miklósvári (11. – öngól.), Bőle (63.)

Legfrissebb híreink