1 millió eurót érő védőért tehetett ajánlatot a Puskás Akadémia

Hatásos védősor alapembere.

Forrás:

A 18 csapatos cseh bajnokságban jelenleg a 7. helyen áll a Baník Ostrava, de ami ennél sokkal figyelemre méltóbb az az, hogy a 12 mérkőzésen csak 10 gólt kapott.

 

A remek védekezésből kiemelkedően veszi ki a részét Patrizio Stronati. A 26 éves középső védő teljesítményére már Lengyelországban felfigyeltek, tavaly nyáron a Lech Poznań 1 millió euróért vitte volna, a jelenlegi piaci értékét is ennyire taksálják a hozzáértők.

 

Az olaszos nevű és egyébként Olaszországban született középső védő volt már korábban légiós, az Austria Wien csapatában játszott.

Boj o Stronatiho: nabídka z Maďarska i Polska. Na kolik si ho Baník cení?

Blíží se přestupové okno, což v případě Baníku co půlroku znamená tu stejnou otázku: zůstane Patrizio Stronati v Ostravě, nebo se vydá na své druhé zahraniční angažmá? Podle informací iSport.cz dorazila ve středu ráno na Bazaly na 26letého stopera oficiální nabídka z maďarského Puskáse. Cifra Slezany zatím neuspokojuje.

És most lehet, hogy ismét országot vált, mert cseh lapértesülések szerint a Puskás Akadémia szerdán hivatalos ajánlatot tett a Baniknak a védő ügyében.

Stronati egyébként sérült volt az ősz elején, de a legutóbbi 7 bajnokin végig a pályán volt, ezeken a találkozókon 5 gólt kapott a csapata.

FRISSÍTÉS: 20.45

Harc a védőért: komoly vetélytársa van a Puskás Akadémiának - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink