1 millió eurót adna a Vidi a megvert csatárért, de más kiszemelt is lehet

Aki egyébként belső védő.

Forrás: legia.com

Csütörtökön már beszámoltunk arról, hogy Mahir Emreli távozhat a Legia Varsó csapatától, miután a lengyel klub ultrái a Wisla Plock elleni vereséget követően megállították a Legia buszát, és fizikálisan is bántalmazták a játékosokat. Az egyik sérült a 24 éves, azeri válogatott csatár volt, aki sem a Lubin, sem a Radom ellen nem volt a Legia keretében és az edzéseket sem látogatja.

Azeri sajtóhírek már írtak arról, hogy a MOL Fehérvár FC szívesen látná a soraiban a támadót, és állítólag 2 millió eurót is fizetnének érte (egyébként a Transfermarkt szerint ennyi a piaci értéke is).

Lengyel sajtóértesülések szerint a Vidi 1 millió eurót adna Emreliért, a két klub között pedig már folynak a tárgyalások. A csatár nyáron ingyen érkezett a Qarabagtól a Legiához, ahol 33 mérkőzésen 11 gólt szerzett, az Európa-ligában többek között a Napolinak és a Leicesternek is betalált.

Legia negocjuje duży transfer - WP SportoweFakty

 

Mindemellett az snportal.si arról cikkezett, hogy a Vidi az egyik opció Zan Karnicnik számára is. A 27 éves, szlovén válogatott belső védő az NS Mura egyik kulcsembere, és kiváló szezont fut, a Konferencia-ligában is remekül játszott, aminek köszönhetően például a Kazany és a Sturm Graz is érdeklődik iránta. Várhatóan már a téli átigazolási időszakban klubot vált, és piaci értékénél (600 ezer euró) magasabb áron kelhet el.

Žan Karničnik je kot kaže zadnjo tekmo v dresu Mure že odigral

 

Legfrissebb híreink