Walesből jelentjük: összeesküvések áldozatai lettünk – söröznünk kell!

Vadászat a hálózati átalakítóra.

Forrás:

„Bűbájos és aranyos volt, de kőkemény és hajthatatlan!”

Reggel fél hatkor pattantam be a taxinkba Angyalföldön, örültem neki, hogy soha ilyen könnyen még egyik sem szelte át a várost, amikor benne vagyok, mint ma reggel. Budapest és a benne lakók is még álmosak voltak, így dugó nélkül tudtunk kiérni a Ferihegyre.

Este nem nagyon aludtam, mert soha nem tudok előző éjszaka, ha játszik a válogatott, így egyből egy kávéval indítottam a reptéren, ami viszont nem volt annyira erős, mint utastársaim tekintetében a győzelem elérésébe vetett hit. Mindenki tudta a göbzin, hogy Wales legjobbjai, így Gareth Bale is pont ellenünk épült fel teljesen, mint ahogyan azt is, hogy soha nem látott összeállításban lép majd ma este pályára a magyar válogatott, legfőképpen a védelme miatt.

Az aggódás nyomai azonban azonnal eltűntek, ahogyan észrevették a szurkolók, hogy II. Kalmár Zsolt segíti az utazásunkat, ami jó hangulatban indult, tartott végig, és ért is véget. Szerintem egész út alatt egyszer vett nagy kanyart a gép, nyilván pont akkor, amikor a megszentelt helyen voltam, de parádés egyensúlyérzékemnek köszönhetően simán hárítottam a helyzetet.

Most viszont már nem feltétlenül járok a legbiztosabb lábakon, és erről esküszöm, hogy nem én tehetek egyedül. Hanem leginkább a The Old Market Tavern és kedves személyzete. Mi tényleg reggelizni akartunk beugrani, de az az első sorban már jelzett leányzó csak annyit válaszolt nekünk, hogy sajnálja, de 11-től vannak nyitva.

Mindezt 10 óra 58 perckor!!!!

Ezért gyorsan beugrottunk a mellett lévő piacra, majd diadalittasan érkeztünk vissza a nevezett kulturális, eszmefuttatási központba, de esélyünk nem volt helyet foglalni.

De nem azért, mert nem volt hely!

Nagy-Britanniában ugyanis a hálózati csatlakozók használatához átalakító szükséges, mi hárman jöttünk, nyilván egyikünknél sem volt (lefogadom bármibe, hogy a sajtótól mindenki másnál van), ezért vadászatot indítottunk a beszerzésére. 

Közeli plázában találtunk is egy eldugott kis üzletet, ahol lehetett kapni (hárman vagyunk, kettőt sikerült vennünk), majd még mielőtt elhagytuk volna a boltot, eszünkbe jutott, hogy egyébként fizetni is illenék és kellene. Megtettük!

Utána gyorsan visszasiettünk a kocsmába, de nem feltétlenül azért, mert ne élveznénk Wales csodálatos időjárását (de jó lesz visszatérni, mint mindig, az ebben esetben mediterránnak gondolt Magyarországra), hanem azért, mert tényleg éhesek vagyunk.

Nagyjából 22 perc alatt letudtunk a hálózati átalakító vadászatot, már kértük volna ki az ételeinket, mire közölték, ételkiszolgálás csak déltől van.

Hárman mondtuk ki egyszerre megoldásként: GUINNESS!

Élő közvetítésünk a nap eseményeinkről ere a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink