Eb2020: íme, az álomválogatott!

És a legjobb edző, kapus, játékos és a gólok!

Forrás:

Minden nagy torna után a szervezők nyilvánosságra szokták hozna az esemény álomválogatottját (azok az összeállítások, melyek a leggyengébbekről szólnak, csak szenzációhajhász médiumok kitalációi, így abszolút nem számítanak...), a legjobb edző, játékos, kapus és a legszebb gól listáját.

UEFA-büntetés: Marco Rossi kitért a két legfontosabbra - NB1.hu

 

Így teszek most én is az Európa-bajnokság végeztével (tudom, hogy még hátravan az esti döntő), de előtte még elmesélem, hogy az nb1.hu-n csak a magyar válogatottal és az ellenfeleivel foglalkoztunk csak a seregszemle ideje alatt, kivéve a sajnálatos Eriksen-esetet.

És, hogy miért?

Reagált az MLSZ az UEFA büntetésére - fontos részletek - NB1.hu

 

Azért, mert a magyar focit szeretjük, én meg pláne (és persze a szintén csodálatos Argentínát, intéztük is szépen Brazíliát az Eb-nél sokkal jobb Copa América döntőjében), ráadásul nekem senki el nem tudja magyarázni, hogy a magyar foci átigazolási, illetve felkészülési időszaka nem jobb és fontosabb (a meccseiről nem is beszélve), mint az Európa-bajnokság bármelyik olyan találkozója, amelyiken nem a magyar válogatott játszik.

Eb2020: keményen megbüntette a magyar válogatottat az UEFA - NB1.hu

 

ÚGYHOGY ÍME, AZ EB2020 ÁLOMVÁLOGATOTTJA:

Gulácsi Péter – Botka Endre, Orbán Willi, Szalai Attila – Loic Nego/Lovrencsics Gergő, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Schäfer András, Fiola Attila – Sallai Roland, Szalai Ádám (és az összes többi kerettag)

A LEGJOBB SZÖVETSÉGI KAPITÁNY:
Marco Rossi (Magyarország)

A LEGJOBB KAPUS:
Gulácsi Péter (Magyarország)

A LEGSZEBB GÓL (HÁRMAS HOLTVERSENY)
Fiola Attila (Magyarország, a franciák ellen szerzett gólja)
Szalai Ádám (Magyarország, a németek ellen szerzett gólja)
Schäfer András (Magyarország, a németek ellen szerzett gólja)
Ráadás: Schön Szabolcs (Magyarország, a portugálok ellen végül meg nem adott gólja)

A TORNA LEGJOBB ÉS LEGFONTOSABB JÁTÉKOSA:
Szalai Ádám (Magyarország)

 

Ha valaki az én kis összeállításom után azzal vádol, hogy nem szakmai alapon ítélkeztem (már megint) és elfogult vagyok a magyar válogatottal, akkor annak azt üzenem, hogy büszkén és dalolva vállalom!

 

A magyar válogatottnak meg tiszta szívből kívánom, hogy nyerje meg a következő világbajnokságot (is), a döntőben Argentínát legyőzve!

Legfrissebb híreink