nb1.hu

NB III: bajnok az Iváncsa, nagyon fontos veszprémi fordítás

Parádés mesternégyes, hétgólos meccsen nyert a Monor és a DVSC II., győzött a Kerület. FRISSÍTVE!

 

Miután a BVSC-Zugló nyerte a Keleti csoportot, újabb bajnoki cím dőlt el az NB III-ban: a Közép csoportban az Iváncsa Bányai Péter mesterhármasának is köszönhetően 4-2-re nyert a Kecskemét II. otthonában, így behozhatatlan előnyre tett szert a Hódmezővásárhellyel szemben.

Nagy kérdés így már csak nyugaton maradt. A Veszprém a MOL Fehérvár II. vendégeként megtette a maga lépését: ugyan a 71. percig hátrányban volt Pető Tamás csapata, Iszlai Bence büntetős duplájával fordított (mindkét gólt tizenegyesből lőtte), így ideiglenesen átvette a vezetést a tabellán. A Tatabányának így adott volt a feladat, hogy késő délután, a Zsámbék ellen nyerjen, így megtartsa egypontos előnyét a veszprémiekkel szemben – ezt teljesítették is a tatabányaiak, hiszen 2-0-ra győztek.

Nyugaton nyert a III. Kerület és a Gyirmót II. is – a gyirmótiaknál Ominger Bence mesternégyesig jutott, ezt az ETO Akadémia bánja. Keleten a DVSC II. kiütötte a Karcagot, míg a DEAC-nak csak döntetlenre futotta a Kisvárda II. otthonában, így továbbra is nyílt a harc a bajnoki bronzért. A Közép csoportban parádézott a Szolnok Pakson, míg a Monor 4-3-ra nyert az MTK II. vendégeként.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC