nb1.hu

Böde duplájával és Dilaver bombájával győzött a Fradi

Budapest – A Loki nem tudta feledtetni a hétközi kupakudarcot.

Az utóbbi hetekben a Ferencváros formaingadozása miatt sokan emlegették a fáradtságot, az eddigi igazolásokat, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket és a motiválatlanságot. A Loki ellen a mérkőzés elején ebből semmi nem látszott, ugyanis a Fradi úgy rontott rá az ellenfelére, mint aki erődemonstrációt akar tartani.

 

Az erős kezdésnek meg is lett az eredménye miután a 13. percben Böde Dániel csúsztatta a kapuba – Völgyi Dániel közreműködésével – Hajnal Tamás baloldali szögletét (1-0). A zöld-fehérek azonban csak három percig örülhettek a vezetésnek, ugyanis a debreceniek az első felépített támadásukból egyenlíteni tudtak, miután Horváth Zsolt remek centerezése után Ivan Bobko belsőzött a jobb felső sarokba (1-1).

 

Az egyenlítő gól után alábbhagyott a Fradi lendülete, de úgy is lehet fogalmazni, hogy a Loki vette fel a mérkőzés ritmusát és kezdett egyre bátrabban futballozni.

 

A második félidőt ismét a Ferencváros kezdte jobban, Marco Djuricin egy kavarodás után közelről próbálkozhatott, de a gólvonalon helyezkedő Mészáros Norbertet találta telibe.

 

A 62. percben ismét megszerezte a vezetést a Fradi. Emir Dilaver – aki már a DVTK elleni is az év egyik legnagyobb gólját rúgta – most sem adott kicsire, ugyanis Danilovics szöglet után kiboxolt labdáját 25 méterről, kapásból küldte vissza a debreceni kapuba (2-1). Öt perccel később eldöntötték a mérkőzést a zöld-fehérek. Nagy Dominik átadása után egy debreceni lábról Böde Dániel elé került a labda, amit a válogatott támadó higgadtan a bal felső sarokba belsőzött (3-1).

 

A mérkőzés utolsó harmadában Leonel Pontes próbálta frissíteni a csapatát, de a Loki nem jelentett igazi veszélyt a Ferencvárosra. Thomas Doll csapata megérdemelten tartotta otthon a három pontot és győzelmével két pontra megközelítette a listavezető Vasast.

 

Ferencváros–DVSC 3–1 (1–1). Élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC