nb1.hu

Vinícius álma a magyar válogatottság

Székesfehérvár – A Videoton alapembere 2020-ig piros-kékben marad.

Mindenben megegyezett a Videoton FC és Paulo Vinícius, így már egy évvel a kontraktusa lejárta előtt aláírta szerződéshosszabbítását a védőn, melynek értelmében 2020-ig a Vidi játékosa marad – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

 

–Megmondom őszintén, nem hittem volna 2011-ben, amikor a Vidihez igazoltam, hogy 5 évvel később még mindig Székesfehérváron fogok futballozni, ráadásul épp most írtam alá egy 2020-ig szóló szerződéshosszabbítást. A mai labdarúgásban nagyon ritka az, hogy egy játékos ilyen hosszú ideig ugyanabban a csapatban játszik. Számomra nagy öröm a hosszabbítás, hiszen rengeteg szép sikert értem el a Vidivel – voltak persze kudarcaink is – a jövőben pedig újabb sikereket szeretnék átélni Székesfehérváron – nyilatkozta Paulo Vinícius a vidi.hu-nak. – Nagyon motivált vagyok, szeretnék a jövőben is hasznos tagja lenni a csapatnak. Sokat jelent számomra ez az ország, itt született a gyermekem, itt élünk hosszú évek óta a családommal, egy álmom válna valóra, ha Vidi-játékosként bemutatkozhatnék majd egyszer a magyar válogatottban is. Ez persze a jövő zenéje, de ahogy mondtam, tele vagyok motivációval, és úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak.

 

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán nagy sikernek tartja, hogy sikerült szerződést hosszabbítani a csapat egyik vezérével.

 

– Örülök, hogy újabb alapemberrel, a védelem egyik oszlopos tagjával sikerült szerződést hosszabbítanunk. Vinícius ráadásul az elmúlt években több alkalommal is viselte a csapatkapitányi karszalagot, amikor Juhász Roland valami miatt nem lehetett ott a pályán. Ez is mutatja, milyen kaliberű labdarúgóval sikerült hosszabbítanunk – mondta kovács Zoltán. – A tárgyalások során végig éreztem, hogy Vini nagyon kötődik a Vidihez és nagyon szeretne itt maradni, ez pedig a klub szempontjából kifejezetten fontos. Örülök, hogy egy olyan játékost sikerült megtartanunk, aki akár a magyar válogatottban is helyet követelne magának, amennyiben magyar állampolgársággal rendelkezne. A korábban megjelent hírekkel ellentétben egyébként semmiféle megkeresés nem történt egyetlen csapat részéről sem Vinícius játékjogának megvásárlásával kapcsolatban" – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

 

Paulo Vinícius a nagynevű brazil Sao Paulo együttesénél tette meg az első lépéseket a labdarúgásban, de igazán az uruguayi River Plate-nél vált meghatározó játékossá. A Videotonhoz 2011 nyarán érkezett az akkor 21 esztendős brazil védő. Hátvéd létére kifejezetten gólerősnek mutatkozott. Az első Székesfehérváron töltött idényében a bajnokságban 3 gólig jutott, de az Európa Ligában a Sportingnak is betalált. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC