nb1.hu

Vidi: az új edző óriási potenciált lát a klubban – reakció

Azt is elmondta, min változtatna.

Szerdán eldőlt, hogy a bajnokság hajrájában Bartosz Grzelak fogja irányítani a kiesés ellen küzdő MOL Fehérvárt. A fehérváriak közleményéből kiderül, hogy az új tréner szerződése 2025 júniusában jár le.

A Vidi hivatalos oldala egy hosszabb interjút készített a szakemberrel, aki a beszélgetés során elmondta, nagy potenciál van a klubban:

„Óriási potenciált látok a klubban. Természetesen látom, hogy most, ebben a pillanatban nehéz helyzetben van a csapat, de a hagyományok és a jövőkép miatt nagy lehetőségnek tartom, hogy itt dolgozhatok. Amikor személyesen találkoztam Juhász Rolanddal és Szabó Bencével, meggyőződtem arról, hogy ők olyan személyiségek, akikkel jól tudok majd együttműködni. Emellett egy ideje szerettem volna kipróbálni magam egy új környezetben, úgy érzem, hogy ehhez az előbb említett okok miatt a Vidi a legjobb választás számomra” – mutatott rá a 44 éves szakember.

Grzelak azt is elárulta, hogy mit szeretne változtatni első körben:

„Szeretném, hogy az eddiginél több játékosunk vegyen részt a támadójátékban. Ennek elérésére vannak különböző eszközeink rövid idő alatt is. Emellett szeretném ha kompaktabb lenne a csapat védekezése is szombatra, így dolgoznunk kell a stabil védekezés kialakításán is. Ezek nyilván alap dolgok, de ezekkel kezdünk, később majd erre lehet továbbépítkezni” – jelentette ki a tréner.

A MOL Fehérvár jelenleg a 11. helyen áll az NB I-ben. A csapat szombaton a Honvédot látja vendégül.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC