nb1.hu

A Videoton negyedóra alatt lerendezte a Mezőkövesdet

Felcsút – A folytatásban a székesfehérvári szurkolók gondoskodtak a hangulatról.

Parázsmeccsnek indult, ugyanis az első percekben Szabó Zsolt játékvezető mindkét oldalon kiosztott egy sárga lapot. A folytatásban azonban korántsem volt ekkora küzdelem, ugyanis negyed óra elteltével a Vidi kétgólos előnyre tett szert. Előbb Pátkai Máté volt eredményes egy szöglet után (1-0), majd Danko Lazovics fejezett be higgadtan egy gyönyörűen végigvitt támadást (2-0).

 

A folytatásban a Vidi átadta a területet a Mezőkövesdnek, de a vendégek nem voltak veszélyesek a kapura, ellenben a székesfehérváriak rendre formás kontratámadásokat vezettek. A piros-kékek az első félidőben nagyobb különbségű előnyt is kiharcolhattak volna, de Géresi Krisztián előbb fejjel volt pontatlan, majd Asmir Suljic kiugratása után lőtt mellé egy ziccert.

 

A játékrész vége felé ellaposodott a mérkőzés, így a hazai szurkolók elszórakoztatták magukat, remek szurkolást bemutatva, igaz a vendégek edzője, Pintér Attila is kapott egy rigmust.

 

 

A második félidő sajnos úgy folytatódott, ahogy az első véget ért. A Videoton a kétgólos előny birtokában nem szakadt meg, míg a Mezőkövesd játékát teljes tanácstalanság jellemezte. Persze a székesfehérvári csapat így is növelhette volna az előnyét, de Géresi buktatása után Szabó Zsolt játékvezető nem ítélt tizenegyest.

 

A eseménytelen második félidőt Videoton-szurkolók hozták le parádésan, ugyanis kilencven percen keresztül remek hangulatot teremtettek a Pancho Arénában.

 

Pintér Attila gárdája zsinórban második mérkőzését vesztette el, de az újonc csapatnak nem kell magyarázkodnia, ha egy góllal kikap a Debrecentől és kettővel a Videotontól. Úgy tűnik a székesfehérváriak elindultak a helyes úton, és ha továbbra is tartják ezt a formát, akkor a Ferencvárosnak komoly kihívója lehet az idei szezonban.

 

Videoton FC–Mezőkövesd-Zsóry FC 2-0 (2-0). Élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC