nb1.hu

Élő közvetítés a PAFC–Újpest mérkőzésről

Felcsút – PAFC–Újpest 1–1. A 94. percben jött a slusszpoén.

A kiesés ellen menekülő Puskás Akadémia a múlt héten a Vasas elleni sikerével némi levegővételhez jutott, így nyugodtabban várhatja az Újpest elleni a 15. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzést. A találkozó esélyese így is a vendég lila-fehér gárda, amely sorozatban az ötödik győzelmére hajt Felcsúton a Pancho Arénában.      

A mérkőzés legfontosabb eseményeiről élő, szöveges tudósításban számolunk be. Tartsatok velünk!      

OTP Bank Liga, 15. forduló   PAFC–Újpest 1–1 (0–0) Felcsút, Pancho Aréna, 1500 néző Játékvezető: Andó-Szabó Sándor  

PAFC: Pogacsics – Pauljevics, Kelic, Fodor, Nagy Zs. – Pekár, Márkvárt, Sallai (Zsótér 87.), Bacelic-Grgic (Pintér 90.), Lencse (Hudák 90.) – Tischler. Vezetőedző: Robert Jarni Újpest: Balajcza – Litauszki, Heris, Kálnoki Kis, Mohl – Balázs B. (Perovics 75.), Bardhi, Balogh B. (Andrics 75.), K. Hazard, Cseke – Diagne. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics Gólszerző: Nagy Zs. (67.), ill., Diagne (94.) Sárga lap: Lencse (24.), ill., Diagne (82.) Piros lap:    

95.p.: Vége a mérkőzésnek!  

94.p.: Micsoda dráma! Egyenlít az Újpest! Diagne volt higgadt a legvégén! A lilák támadója egy lecsorgó labdát vágott a PAFC kapujának a közepébe 14 méterről! 1-1!   

92.p.: Zsótér majdnem a félpályáról szerez gólt…  

87. p.: Cserélt a hazai csapat: Sallai helyett Zsótér a pályán.   

83.p.: Ígéretes újpesti akció halt el Perovics gyenge, jobb oldali beadása után, középen többen is gólra éhesen érkeztek a vendégek részéről…  

75.p.: Kettős csere a vendégeknél.  

67.p.: Vezet a PAFC! Hazai ellentámadás végén Nagy Zsolt kiszorított helyzetből hatalmas gólt rúgott Balajcza kapujába. 1-0! Ez volt a PAFC-játékos első NB I-es találata.    

60.p.: Újpesti szöglet után Litauszki akrobatikus mozdulattal próbálta kapura kanalazni hat méterről a labdát, de még mielőtt veszélyes lehett volna a védő próbálkozása, mentettek a hazaiak.  

53.p.: Szép hazai támadás után kapott remek labdát Lencse, aki 7 méterről lőhetett, de Balajcza lábbal szögletre mentett.  

52.p.: Lüktetőbb a meccs, mint az első félidőben, most Pekár lőtt 20-ról, de nem talált kaput.  

48.p.: Hazai szöglet után került lövőhelyzetbe Pauljevics, akinek 20 méteres, megpattanó próbálkozását védte magabiztosan Balajcza.  

46.p.: Folytatódik a mérkőzés!      

45.p.: Vége az első félidőnek!  

43.p.: Hazard lőtt messziről, öt métert tévedett.  

42.p.: Pogacsicsnak kellett kiöklöznie Balogh Balázs veszélyes beadását. Diagne már érkezett, ha a kapus hibázott volna.  

41.p.: Balogh Balázs ment el a jobb oldalon, majd az alapvonalhoz közeledve középre adott, de Balázs Benjámin a védők szorításában nem tudta a labdát a kapuba passzírozni.  

30.p.: Mohl hajszálpontos beadása után Diagne öt méterről fejelt fölé-mellé. Hatalmas újpesti helyzet maradt ki.  

25.p.: Sok technikai hibával játszik a hazai csapat, így ígéretes támadosok halnak el idő előtt. Robert Jarni majd’ felrobban dühében…  

19.p.: A leshatáron kilépő Lencse elől tisztázott a kapujából kifutó Balajcza.  

18.p.: Diagné és Bardhi kényszerítőzött a hazai kaputól 20 méterrem majd a középpályás lövésre szánta el magát, de Pogacsics hatalmasar nyújtózva szögletre tolta a lapos lövést.  

15..p.: Kiegyenlített játékkal, és helyzet nélkül telt el az első negyed óra.   

5.p.: A PAFC könyvelhette el az első lövést, Lencse kavarta meg a baol oldalon védőjét, majd jobbal tekert, de a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.  

1. p.: Az Újpest kezdte a felcsúti bajnokit.

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC