nb1.hu

Vidi: Csongvai Áron hatalmas célokkal érkezett – reakciók

Katona Mátyás több poszton is jól érzi magát.

Mozgalmasan alakult a téli átigazolási időszak hajrája az NB I-ben. Kedden eldőlt, hogy Csongvai Áron és Katona Mátyás a MOL Fehérvárban folytatja a karrierjét. A két játékos az Újpestnek intett búcsút.

A Vidi hivatalos oldala videós interjút készített új szerzeményeivel. Csongvai elmondta, komoly célokkal érkezett, míg Katona arról beszélt, hogy leginkább 10-es poszton mozog otthonosan.

Csongvai Áron: „Örülök, hogy itt lehetek, hiszen egy nagy klubhoz kerültem. Hatalmas célokkal érkeztem, klubszinten és egyénileg is nagyok az elvárásaim. Szeretném, ha elindulnánk felfele a tabellán, és elérnénk azt a pozíciót, amit ez a klub megérdemel. Egyénileg pedig minél több játéklehetőséget kapnék. Meg akarom mutatni, hogy mire vagyok képes egy magasabb szinten. Természetesen ha sokat játszom, akkor a válogatottat is szeretném elérni. Valószínűleg a Vidiben is belső védőként számítanak rám, mivel ezen a poszton már elég rutint szereztem.”

Katona Mátyás: „Izgatott vagyok, alig várom, hogy belevágjunk a munkába. Egy sikeres csapatnak szeretnék a tagja lenni. A támadósor minden posztján szeretek játszani, talán a 10-es poszt a kedvencem. A foci iránti szeretetem juttathatott el idáig.”

A 10. helyen álló Vidi szombaton a Puskás Akadémiát fogadja a bajnokságban.

Ebben a blogbejeggyzésben meg azzal foglalkozott az NB1.hu, mit köszönhet Csongvai Áron és Katona Mátyás Milos Kruscsicsnak, az Újpest vezetőedzőjének.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC