nb1.hu

Vasas: 5-szörös magyar válogatott futballista érkezhet?

Állítólag a Puskás Akadémia játékosa is az angyalföldiekhez kerülhet.

A Nemzeti Sport Online szlovák sajtóhírekre hivatkozva arról ír, hogy Holman Dávid a Vasasban folytathatja a karrierjét. Állítólag az 5-szörös magyar válogatott futballista tárgyal az angyalföldiekkel, és hamarosan aláírhatja a szerződését.

Holman szerződése június végén jár le a szlovák bajnokságban érdekelt Slovannál. A Transfermarkt egyébként 500 ezer euróra becsüli az értékét. Holman a HLSZ adatbankja szerint eddig 71 NB I-es meccsen jutott szóhoz, a fellépésein 12 gólt szerzett. A 29 éves futballista 2019 óta erősíti a pozsonyi együttest.

Holman eddigi állomáshelyei (forrás: Transfermarkt):

Állítólag Holman mellett a szlovák állampolgársággal rendelkező Urblík József is a Vasashoz igazolhat. Erről egyébként már január 20-án beszámoltunk, akkor a cikkünkben az egyetlen bökkenőre is rávilágítottunk:

„A játékos állampolgársága az egyetlen bökkenő, ugyanis a Vasas csak magyar futballistákat szerződtet. A klub vezetői ezért már megkezdték a Urblík honosítási kérelmének az ügyintézését” – jeleztük akkor.

Úgy tudni, ez a probléma néhány napon megoldódik. A 26 éves Urblík a Transfermarkt szerint jelenleg 350 ezer eurót ér. A kontraktusa jövő nyáron jár le a Puskás Akadémiánál. A középpályás eddig 87 magyar bajnokin tehette le a névjegyét, a statisztikai lapján hét gól szerepel.

A Vasas vasárnap elbukta az Újpest elleni mérkőzést, így továbbra is az utolsó az NB I-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC