nb1.hu

A legjobb gyógyszerért hajt a Vasas, revansra készül a Zalaegerszeg – reakció

Hatpontos fővárosi rangadót rendeznek Angyalföldön.

 

15.00:Puskás Akadémia-ZTE

Vasárnap délután a tabella hatodik helyén álló Zalaegerszeg, az előtte mindössze három pontra tanyázó ötödik Puskás Akadémiához látogat. A vendégek utolsó négy meccsükön nem tudott győzni két vereség mellet két döntetlen a mérleg. A felcsútiak az utolsó két meccsükön voltak nyeretlenek, így mindkét csapat számára különösen fontos lenne a három pont megszerzése. Az őszi mérkőzésük 2-1-es felcsúti sikerrel zárult, így bizonyára a visszavágás fűti Ricardo Moniz fiait.

 

17.30:Vasas-Újpest

Fővárosi rangadóval zárul az NB I 19. fordulója. Az Újpest a szomszéd kerületbe a Vasashoz látogat. Jelenleg-e két klub nem ott tartózkodik a tabellán, ahol történelmük alapján állniuk kellene, ugyanis a hazaiak 17 ponttal a sereghajtó, míg a vendégek 19 egységgel épphogy bennmaradó pozícióban várják a mérkőzést. Igazi hatpontos találkozó várható. Az angyalföldiek jobb formában vannak, hiszen utolsó három bajnokiukon, mind szereztek legalább egy pontot, valamint hétközben a Magyar Kupában is továbbjutottak. A lila-fehérek a múlt hétvégén kikaptak a Derbin, hétközben pedig a kupában büntetőpárbajban alul maradtak Felcsúton. Ősszel az Újpest nyert 2-1-re.  

Kondás Elemér(Vasas): Szomszédos várak rangadója – mondhatnám így is –, hiszen a XIII. kerület csapata a IV. kerületiekkel csap össze egy „hatpontos” mérkőzésen. Közel állunk egymáshoz a tabellán is, így rendkívül fontos pontok sorsa fog itt eldőlni. Az eddigi két tavaszi fordulóban jól helyt állt a csapat, most végre hazai pályán játszhatunk, és hát hol akarjuk megszerezni a három pontot, ha nem itthon? Egy jó csapat ellen fogunk pályára lépni, nagyon sok fog azon múlni, hogy milyen állapotban lesznek a játékosok és melyik fél tudja nagyobb hatékonysággal kihasználni a helyzeteit. A legjobb gyógyszer a győzelem – szoktam mondani –, hiszen minden győztes meccs jó hatással van a csapatra, és minden apró sikerre szükség van, ezekből tudunk meríteni és visszaigazolást kapni, ezért érdemes az edzéseken ennyit dolgozni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC