nb1.hu

Mezőkövesd-Vidi: Husztiék eredménykényszerben, folytatnák a jó szereplést a hazaiak

Hatpontos csata várható. 

Az NB I 19. fordulójának nyitómérkőzésén, a MOL Fehérvár FC Mezőkövesdre látogat. Bár a szezon előtt kevesen gondolták volna, hogy e két csapat úgy fog találkozni a tavaszi idényben, hogy azonos pontszámmal rendelkezik, most mégis ez a helyzet. A fehérváriak 20 ponttal a nyolcadik, míg a kövesdiek ugyanennyi egységgel a kilencedik helyen állnak a tabellán.  Husztiék a tavaszi idényben kikaptak Kecskeméten és döntetlent játszottak hazai pályán a Lokival.

A Mezőkövesd valamivel jobb formában van. Tavasszal Kuttor Attiláék értékes győzelmet arattak otthon a Puskás Akadémia ellen, valamint döntetlent játszottak a ZTE otthonában. Igazi hatpontos találkozó vár a felekre, ugyanis aki nyer, az fellép a középmezőny első felébe, aki viszont kikap, az vélhetően a kiesés elől fog menekülni a hátralévő bajnokikon. Az ősszel 2-1-es Vidi siker született. 

Kuttor Attila(Mezőkövesd): Küzdelmes mérkőzést játszottunk Zalaegerszegen, mindkét csapat a saját játékára koncentrált. Úgy gondolom, ha az utolsó passzok jobban sikerülnek, akkor több veszélyes lehetőséget is ki tudtunk volna alakítani, de így is értékes pontot szereztünk. Pénteken újabb nehéz mérkőzés vár ránk, a bajnokság egyik legerősebb csapatát fogadjuk. Véleményem szerint a tabella nem tükrözi a MOL Fehérvár valódi erejét. Pontos és koncentrált játékra, maximális odafigyelésre lesz szükségünk ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Huszti Szabolcs(Vidi): Mindenki tisztában van vele, hogy nagy szükségünk van a pontokra, így az a nyomás, ami a Vidinél egyébként is minden mérkőzésen megvan, most kiváltképp ott lesz a csapaton. A Debrecen ellen játékban már léptünk előre, de akkor meg kellett elégednünk az egy ponttal, most viszont már győznünk kell, az eredmény a legfontosabb, bízom benne, hogy erre jó minőségű pályán lesz lehetőségünk. A Mezőkövesd jó csapat, veszélyes játékosaik vannak elöl, így ébernek kell lennünk az egész meccs folyamán és abban is nagyon bízom, hogy ezúttal sikerül kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést”

 

A találkozó péntek este 20 órakor kezdődik. 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC