nb1.hu

Draxler távozni szeretne, Angliából vannak kérői

Wolfsburg – A Farkasok középpályására az Arsenal vetett szemet.

Klubjával ellentétben Julian Draxler úgy nyilatkozott, hogy eligazol a Wolfsburgtól. A 22 éves válogatott játékos iránt Angliából érdeklődnek.

 

,Az a helyzet velem, ahogy azt már Dieter Hecking vezetőedzőnek is elmondtam, miután kiestünk az Európa-bajnokság elődöntőjében, hogy el szeretném hagyni a Wolfsburgot" – kezdte Draxler a Bildnek.

 

Erről az edzőm már három hete tud, szóval meglep, hogy azt mondják rólam a médiának, hogy maradni fogok. Másra számítottam; például arra, hogy a klubtól valaki megkérdezi tőlem, mi a helyzet velem."

 

Eddig kezd egy kicsit Yaya Touré esetére emlékeztetni a történet (az elefántcsontparti azért rágott be a Manchester City vezetőségére még tavaly, mert nem kapott tőlük autót a születésnapjára). A támadó elmondása szerint viszont már egy éve megegyeztek egymással a Farkasok és Draxler egy gentleman’s agreementben.

 

,,Amikor csatlakoztam a klubhoz, akkor szóban megegyeztünk abban, hogy elhagyhatom a csapatot, ha olyan helyzet adódik" – ezzel Draxler valószínűleg egy európai szinten is nagycsapatra gondolt.

 

,,Ezt Hecking és a sportigazgató Klaus Allofs is tudja. A Wolfsburgnak jó lehetőségei vannak, de ez csak egy ugródeszka számomra. Ez mindig tiszta volt számomra, hogy ha lehetőség adódik rá, akkor egy igazi európai nagycsapatba szeretnék menni."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC