nb1.hu

MLSZ: Több klub fizet ismét, a DVTK a legtöbbet

Budapest – A paksi játékos 3 meccses eltiltást kapott a játékvezető megsértéséért.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

NB I

 

Bartha László (Paksi FC) 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

 

A FEB a Swietelski Haladás – Budapest Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél játékosának szidalmazása) és egy teli sörös pohár játéktérre dobásáért 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A FEB a Videoton FC – Vasas FC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), továbbá a mérkőzés lefújása után, az öltözőbe vonuláskor 4 db összegyűrt papír pohár játékvezetők közé dobásáért 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB az Újpest – Paks mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet rendezési előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 300 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB az FTC – Diósgyőri VTK mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőri VTK-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik vezetőjének és más sportszervezetnek a szidalmazása) 400 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB tárgyalás megtartása után a Budapest Honvéd – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédra kiszabott 400 000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC