nb1.hu

Újabb Vasas-védő jelentkezett be győztes gólra

Budapest – Korcsmár és Vaskó után Ristevskinek is megjött az étvágya.

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában a Vasas 2-1-re legyőzte a Videoton a felcsúti Pancho Arénában, ezzel a Ferencváros mellett az egyetlen százszázalékos csapat az NB I-ben. A tavaly még a kiesés elől menekülő piros-kékek úgy tűnik, hogy az idei szezon meglepetéscsapata lesznek.

 

A Videoton elleni első gól szerzője, Korcsmár Zsolt nyilatkozott, aki utoljára áprilisban szerzett gólt az NB I-ben, akkor a Puskás Akadémia elleni hatpont meccsen köszönt be.

 

– Akkor is először ráfejeltem, a kapus bravúrral a kapufára tolta, ám közelről bepofoztam a labdát. Most ugyan végül is nem győztes gól lett, de boldog vagyok, hogy ezzel előnybe kerültünk – mondta Korcsmár Zsolt a vasasfc.hu-nak. – De nem is az a fontos, hogy én szereztem az első találatunkat, hanem, hogy nyertünk. És az is fontos, hogy úgy érzem, megtaláltuk azt az utat, amin a csapatnak járnia kell, hogy sikeresek legyünk. A csapatunk egészében jól nézett ki. Voltak tetszetős támadásaink, abszolút partiban voltunk, az NB I egyik legjobb keretével rendelkező Videotonnal. Nagyon bizakodó vagyok, a jövővel kapcsolatban.

 

 

Vida Máté – aki már Bernd Storck figyelmét is felkeltette – úgy érzi megérdemelték a győzelmet, és a klub új kapusát, Vukasin Polekszicset méltatta.

 

– A Videoton kerete kiváló képességű játékosokból áll, és a gyengébb bajnoki kezdés miatt számukra létkérdés volt, hogy „hazai” pályán megszerezzék a három pontot. Ám valójában meglepődtem a találkozó közben, mivel nagyobb erőkifejtésre számítottam, mint amit a pályán tapasztaltam tőlük. Az egész mérkőzés során úgy éreztem, hogy nem tudtak fölénk kerekedni, nem tudnak dominálni ellenünk. Ha szigorúan nézzük, nem volt több veszélyes gólszerzési lehetőségük sem, mint nekünk. Plexi (Polekszics) pedig nagyon jól zárta a szögeket, amikor a kapunk elé kerültek.  Ezért összességében úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. 

 

 

A Loki ellen Vaskó Tamás duplázott, a Vidi ellen Korcsmár Zsolt szerzett gólt. A hétvégi Újpest elleni rangadón a Vasas macedón védője, Kire Ristevski is szeretne feliratkozni a gólszerzők közé.

 

– Először is az a cél és annak fogok elsősorban örülni, ha a csapat nyer. Amennyiben gólt is szereznék mellé, még nagyobb lesz az örömöm, hiszen ez egy labdarúgó számára a legcsodálatosabb érzés. A legfontosabb tehát a csapat, de keresni fogom a lehetőséget, hogy betaláljak az ellenfél kapujába, már most hétvégén az Újpest elleni bajnokin. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC