nb1.hu

Reagált a pletykákra a Loki kispadjára esélyes edző

Debrecen – Feczkó Tamás még a Sopron elleni meccsre készül.

A Vasas elleni 3-1-es vereség után lemondott a DVSC-TEVA trénere, Kondás Elemér, akinek a helyét ideiglenesen a korábbi debreceni sikeredző, Herczeg András vette át.

 

A Debreceni Futball Akadémia szakmai igazgatója leszögezte, hogy jól érzi magát jelenlegi munkakörében, így nem tervezi, hogy huzamosabb ideig a Loki kispadján maradjon.

 

A sajtó szerint az egyik legnagyobb esélyes a Loki kispadjára az NB II-es Balmazújváros edzője, Feczkó Tamás, aki a minap nyilatkozott a debreceni pletykáról.

 

– Olvastam én is különböző oldalakon ezt a felvetést. Szerintem ezt a kérdést nem nekem kellene feltenni! Mivel engem senki se keresett Debrecenből, ezért nem is foglalkozom ezzel a témával – mondta Feczkó Tamás a Cigánd SE honlapjának. – A játékosaimmal és a stábommal együtt csakis a Sopron elleni nyitó mérkőzésre készülünk, hogy minél sikeresebbek legyünk!

 

Feczkó Tamás mellett az utóbbi napokban Tomiszláv Szivics és a korábban Debrecenben futballozó Selymes Tibor neve is felmerült a lehetséges utódok között. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC