nb1.hu

DVSC: „A vége felé már kellemetlen volt a kapcsolat a szurkolókkal”

Debrecen – Kulcsár Tamás Kondásról is beszélt, Selymes Tibor is a jelöltek között lehet.

Mint ismert, a Loki vezetése egyelőre még nem találta meg Kondás végleges utódját, ám amíg keresik, vészmegoldással állt elő a klub: ideiglenesen a cívisvárosi egylet korábbi sikeredzője, a Debreceni Labdarúgó Akadémia jelenlegi ügyvezetője, Herczeg András tartja a tréningeket. 

A DVSC támadója, Kulcsár Tamás elmondta, nehezen élték meg Kondás Elemér távozását, de szót ejtett a szurkolókkal való viszonyról is.

 

„Megmondom őszintén, rosszul. A futball, bár a szurkolókról szól, de van egy emberi oldala is. Elég régóta vagyunk együtt, a DVSC egy nagy család, így nehezen viseljük a változást. Most egy új időszámítás kezdődik, egy hétre Herczeg András átvette az irányítást, próbál minket kiszakítani abból a helyzetből, hangulatból, melyben vagyunk. Úgy érzem, sikerült is – fogalmazott a piros-fehérek támadója a haon.hu-nak, aki bevallotta, ők is érezték, a kialakult állapoton változtatni kell.

 

„Többször beszélgettünk arról a többiekkel, hogy a vége felé már kellemetlen volt a kapcsolat a szurkolókkal, amely hosszú távon nem vezethet jóra, mert ahogy mondtam, az lenne a lényeg, hogy minél többen kilátogassanak a meccsekre, és élvezzék azt– nyilatkozta Kulcsár, majd így folytatta. – Nem nevezném bizonytalannak a szituációt, amelyben vagyunk, hiszen régóta ismerjük Herczeg Andrást. Mi is várjuk a fejleményeket, bennünket is foglalkoztat, ki veszi át a csapatot. Azt szokták mondani, a változás mindig hoz valami jót, reméljük, most is így lesz.”

 

Hiába emlegették az Balmazújváros mesterét, Feczkó Tamást az egyik legesélyesebb befutóként, az edző a lapnak elmondta, nem érkezett felé megkeresés a DVSC-től, viszont a városban lehetett látni Selymes Tibor korábbi román válogatottat, aki egykoron a Lokiban is játszott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC