nb1.hu

Vb: Laidouni a Fradi-szurkolóknak is üzent Katarból – reakció

Különleges érzések kavarognak benne.

Mint ahogy azt az NB1.hu már többször is jelezte, a Ferencváros játékosa, Aissa Laidouni remek teljesítményt nyújtott a Tunézia-Dánia mérkőzésen a katari világbajnokságon, és a mezőny legjobbjának választották.

A középpályás exkluzív interjút adott Katarból a fradi.hu-nak, ahol az érzéseiről beszélt és a Fradi-drukkereknek is üzent – ebből idézünk.

"Nagyon különleges érzések kavarogtak bennem az első meccs előtt, hiszen mégiscsak életemben először játszhattam világbajnoki találkozót. Nagy álmom vált ezzel valóra, amire nagyon büszke vagyok, elképesztő energiák dolgoztak bennem és boldog voltam, hogy a hazámat képviselhetem.

Óriási büszkeség, hogy én kaptam meg ezt az elismerést, de sokkal fontosabb számomra, hogy ezzel segíthettem a csapatomat egy jó eredményhez. Lényeges volt, hogy jól kezdjük a tornát, ez sikerült, de ugyanezzel a hozzáállással kell folytatnunk Ausztrália ellen is. Jól fel kell készülnünk arra a meccsre is, készen fogunk állni, hogy elérjük a célunkat. Tudom, hogy nagyon sok Fradi-drukker szurkol nekem, hálás vagyok a támogatásukért."

Tunézia szombaton 11 órától játszik az ausztrálokkal.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC