nb1.hu

Gálameccsen parádézott a Kecskemét – részletek

Nem az eredmény volt a legfontosabb.

Remekelt idén az NB I-ben a Kecskemét. Az újonc 16 meccs alatt 26 pontot szerzett, ezzel a második helyről várhatja a folytatást. A csapat több szép sikerrel örvendeztette meg a drukkereit, többek között a Fradit is két vállra fektette.

A kecskemétiek szerdán pályaavató meccsen szerepeltek Akasztón. A lila-fehérek nem fukarkodtak a gólokkal, végül 10-0-ra nyertek. Íme a kecskeméti klubhonlap beszámolója:

"Szerda este ünnepélyes keretek között is átadták az Akasztói FC sporttelepén megépült és felújított, nagyméretű labdarúgó pályákat. Az esemény fő programja egy gálameccs volt, melyen csapatunk volt a helyi együttes és Endrődi Ferenc klubelnök vendége, aki egyben klubunk szurkolója és támogatója is. 

Az időjárás sajnos nagyon esős volt, de így is szép számú közönség gyűlt össze a meccsre, melyen csapatunk a rendelkezésre álló legerősebb összeállításában lépett pályára. Nyugodtan kijelenthető, hogy még a nagy eső ellenére is kitűnő minőségű volt az akasztói élőfüves pálya, melyen kétszer harminc percet játszottak a csapatok. A mieink mindkét félidőben ötször voltak eredményesek, így a vége 0-10 lett, de ezen a napon nem az eredmény volt a lényeg, hanem hogy mindenki jól érezze magát, aki kilátogatott az eseményre. 

A meghívásnak örömmel tettünk eleget, de még ennél is nagyobb örömmel fogyasztottuk az Akasztói Halászcsárdában készülő finomságokat. A vacsora után Endrődi Ferenc mindenkinek köszönetet mondott, aki valamilyen módon segített a füves és a műfüves pálya megvalósulásában, emellett Szabó Istvánt egy könyvvel is meglepte. Klubunk részéről dr. Filus Andor ügyvezető köszönte meg a meghívást, melyben nem először, és vélhetően nem is utoljára volt részünk."

A Kecskemét januárban a MOL Fehérvár elleni hazai mérkőzéssel folytatja a szereplését a bajnokságban. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC