nb1.hu

A mogorvának gondolt Csercseszov előadóművésznek sem utolsó – videó

Íme, az újabb bizonyíték, hogy emberi oldala is van.

Kőkemény, szigorú, nagyon precíz és mogorva tekintetű!

Ezek voltak az első jelzők, amik megjelentek a magyar sportsajtóban akkor, amikor híre ment, hogy Sztanyiszlav Csercseszov lehet a Ferencváros vezetőedzője. Mert így jellemezte mindenki az oroszok korábbi szövetségi kapitányát.

Miután kinevezték az FTC szakmai stábjának az élére, bebizonyította, hogy a kezdésnek említettek mind igazak rá, de a nyilatkozataiban, mérkőzések utáni sajtótájékoztatókon mutatott viselkedésével azt is bebizonyította, hogy igen kiváló humorérzéke is van.

És most Csercseszov megmutatta, hogy előadóművésznek sem az utolsó. Sőt…

Az FTC ugyanis a következőket jelentette:

„Sztanyiszlav Csercseszov megérdemelt pihenését tölti az ausztriai Tirolban, ahol korábban kapusként és trénerként is tevékenykedett.

Ezúttal is aktívan pihen, mivel részt vesz a „Das Star Revival”, "A csillagok feléledése" névre keresztelt többnapos programsorozaton, amelynek csúcspontja a november 16-án, szerda délután esedékes öregfiúk torna, amelyen legendák sora vesz részt.

Csercseszov olyannyira népszerű Tirolban, hogy a szervezők még a hagyományos – ám a Covid miatt párszor elmaradt – esemény promó videójába is bevették, amelyben a Bayern München korábbi brazil gólvágójával, Giovane Élberrel, a német világbajnok Klaus Augenthalerrel és a Salzburg volt kapusával, Otto Konraddal, mint labdarúgó-sztárvendég és „vokalista” vesz részt a helyi slágergyáros G.G. Anderson klipjében.

Csercseszov pályára ugyan valószínűleg nem lép, mivel a nemzetközi All Star-csapat vezetőedzője lesz Bernd Wehmeyer és Horst Hrubesch társaságában, de ki tudja, lehet a közönség kedvéért, akár kesztyűt is húz.

Az Imst und Naudersben rendezett, 17:30-kor kezdődő tornán a Osztrák Dream Team Kelet (többek között: Markus Schopp, Ivica Vastic, Andreas Herzog, Walter, Schachner) és az Osztrák Dream Team Nyugat (Otto Konrad, Heimo Pfeiffenberger, Franz Aigner) játszik elődöntőt, a másik ágon pedig a Bayern München Legendák (Klaus Augenthaler, Giovane Élber, Claudio Pizarro, Thomas Linke) csap össze a Csercseszov vezette Nemzetközi All Star-csapattal (Guido Buchwald, Fredi Bobic, Krassimir Balakov, Ailton, Maurizio Gaudino)."

Csak ajánlani tudjuk a klip megtekintését!

FRISSÍTÉS:

16.21:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC