nb1.hu

Honvéd: részletek a téli felkészülésről

Az egyik kulcsember kevesebbet pihenhet.

Nem úgy sikerült az őszi idénye a Honvéd csapatának, ahogy azt a kispesti szurkolók remélték. A gárda 16 meccs alatt 16 pontot szerzett, ezzel a 11. helyről várhatja a folytatást. Azt tegyük hozzá, hogy nagyon szoros a mezőny, mivel a kilencedik Kövesd és a tizedik Újpest is 16 egységet gyűjtött eddig.

A Honvéd a hivatalos oldalán számolt be arról, hogyan alakul az együttes téli felkészülése. Íme a bejelentés:

"Az OTP Bank Liga 2022/2023-as évad őszi szakasza rendkívül korán, november 13-án ért véget. A rendhagyó időpontban megrendezett világbajnokság rendkívül hosszú szünetet ad a csapatoknak. Azonban a két és fél hónapos bajnoki vakáció korántsem a láblógatásról szól Honvédnál. A Ferencváros elleni bajnokit követően első csapatunk tagjai rövid őszi szünetre mennek (amely időszakra egyéni tréningprogramot is kaptak a srácok), hogy aztán december 1-én újrakezdjék az edzések sorát.

Válogatott játékosaink számára ez a szünet némiképp rövidül, ám aligha bánják, hogy a címeres mezben készülhetnek: Szappanos Péter a magyar válogatottal november 17-én a Luxemburg elleni találkozón, míg 20-án a Puskás Arénában Görögországgal szemben képviselheti a Honvédot. U21-es nemzeti együttesünkben Bocskay Bertalan, Kocsis Dominik és Szabó Alex készül a november 17-i Azerbajdzsán, 20-án pedig a Dánia elleni találkozókra, míg az U19-es válogatottban Keresztes Noel érdekelt első csapatunk keretéből, középpályásunk és a szintén MFA-nevelés Krajcsovics Ábel és Nagy Zoltán november 16-án és 19-én is Olaszország fiataljai ellen léphet pályára.

A téli edzéssorozat a karácsonyi időszakig tart utánpótlásközpontunkban, ezt követően január 3-tól kezdik újra a tréninget, hogy a lehető legjobb állapotban várják játékosaink a január 28-ra kiírt (a mérkőzés pontos időpontjáról még nem döntött az MLSZ) Újpest elleni bajnoki fordulót.

(Amennyiben mégis Honvéd-mérkőzésen szeretnétek szurkolni, úgy érdemes második csapatunk találkozóit figyelni, ahol az együttes bajnoki sorozata december elejéig tart.)"

A Honvéd a téli szünet után az Újpest otthonában vendégeskedik az NB I-ben. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC