nb1.hu

Nigériai sztárújságíró fedte fel az Újpest átigazolásának egyik lényegét

Támadóra mindenképpen szükség van...

Bajban van az Újpest!

Milos Kruscsics csapata 16 szerzett pontjával a 10. helyen telelhet úgy, hogy a két kieső helyen regenerálódó csapat közül a Honvédnak szintén 16, míg a Vasasnak 15 pontja van.

A lila-fehérek helyzetét az is nehezíti, hogy az eddig szerzett 16 gól a második legrosszabb helyezés ebben a szegmensben (az utolsó Vasas ebben az összevetésben is az utolsó), így mindenképpen (gólerős) támadót kellene igazolniuk a klubvezetőknek.

Ráadásul Junior Tallo, akiről megírtuk, hogy Milos Kruscsics vezetőedző kitette a keretből, a hétvégi, Pakson elszenvedett 3-1-es vereség alkalmával sem volt a mérkőzésre nevezve, így egyre biztosabbá válik a már megszellőztetett, téli távozása.

Újpestre movember 3-án már érkezett egy támadó, méghozzá a 20 éves Peter Ambrose.

Ambrose a török másodosztályban szereplő Balikesirspor játékosa volt. Eleinte még az utánpótlásban játszott, majd a felnőttekhez került, 12 meccsen egy-egy gólt és gólpasszt tudott felmutatni. A Transfermarkt kimutatásai alapján a gólját még februárban, a Keciörengücü elleni vereség alkalmával szerezte. A Balikesirspor kiesett a szezon végén.

Azt, hogy a nigériai futballista mennyi időre szerződött Újpestre, sem a játékos, sem a klub nem jelentette be.

Nigerian Striker Completes Four-year Deal With Hungarian Side Ujpest FC

Nigerian Striker Completes Four-year Deal With Hungarian Side Ujpest FC Former John Utaka football Academy, JUFA, protege, Peter Ambrose has joined Hungarian side Ujpest on a four-year deal.

Az NB1.hu viszont a Basic Sports Nigéria felületén megtalálhatta a választ, mert az egyik legünnepeltebb nigériai sportújságíró, Niyi Busari azt írta, hogy négyéves szerződést írattak egymással alá a felek.
 
A szerződés lejártának az időpontját cikkünk megfejenéséig viszont még maga a Transfermarkt sem jelezte… 

FRISSÍTÉS:

19.13:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC