nb1.hu

MOL Fehérvár: kórházba kellett vinni Zivzivadzét

Lehet, hogy meg kell műteni.

A MOL Fehérvár október 11-én jelentette be, hogy Budu Zivzivadze kikerült az első csapat keretéből. A 28 éves futballista a MOL Fehérvár-Újpest (0-1) bajnoki után verte ki sokaknál a biztosítékot azzal, hogy egy mezcsere után újpesti dresszben hagyta el a játékteret. Emellett az is sokakat bosszantott, hogy a Vidi légiósa az újpesti szurkolókat köszöntette. Köztudott, hogy Zivzivadze az előző idényben a lila-fehér csapatban szerepelt kölcsönben, és ipari mennyiségben termelte a gólokat.

"Támadónk a hétfő esti, Újpest FC elleni vereséget követően kirívóan tiszteletlen magatartást tanúsított a klubbal, szurkolóinkkal és csapattársaival szemben, így kikerült az első csapat keretéből. Klubunk további nyilatkozatokat nem kíván tenni a témában" – jelezték akkor a fehérváriak. 

Vasárnap a Vidi második csapata az NB III Nyugati csoportjában a Nagykanizsát fogadta. A fehérváriak 5-0-s vereségbe futottak bele, de nem csak ez fájhatott nekik. Zivzivadzét már nagyon korán le kellett cserélni, mivel megsérült a válla, erről az esetről így írt a Fejér megyei klub az összefoglalójában:

" A 23. percben georgiai támadónk vállsérülést szenvedett, nem is tudta folytatni a játékot, azonnal kórházba kellett szállítani, a következő napok vizsgálatai alapján dől majd el, hogy szükség lesz-e operációra" – jelezte a molfehervarfc.hu.

Zivzivadze a mostani idényben 10 NB I-es, valamint 3 NB III-as bajnokin jutott szóhoz. A futballista szerződése 2023 nyarán jár le a Vidinél. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC