nb1.hu

Köszönetet mondott a Honvéd edzője, már a Fradiról is beszélt Huszti – reakciók

Visszatérő probléma a Paksnál, a lelkeknek is gyógyír a Vasas sikere.

Honvéd-Vidi 0-1 (0-1)

Dean Klafuric(Honvéd): Habár elveszítettük a mérkőzést, a játékosok hozzáállássával elégedett vagyok. Mindenki kiadta magából a maximumot, de sajnos ezért most nem járt pont. Talán a döntetlen igazságosabb lett volna. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy az egész meccsen támogatták a csapatot. A Fehérvár erős csapat, jó játékosai vannak, úgy láttam, hogy élvezetes meccset játszottunk velük. Az első félidőben sok hibával játszottunk, de a harmincadik perctől javult a játékunk. Igyekeztünk letámadni az ellenfelet, voltak is helyzeteink, de gólt nem sikerült szereznünk. Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez.

Huszti Szabolcs(Vidi): Óriási nyomás volt a csapaton, nagyon fontos három pontot szereztünk ma meg. Bizakodó voltam a héten elvégzett edzésmunka alapján, és az első félidőben jól is futballozott a csapat, több helyzetünk is volt, le kellett volna zárnunk a mérkőzést. Tartottam tőle, hogy megbosszulják magukat a kihagyott lehetőségek, de a végén most mellénk állt a szerencse, amiért ma meg is dolgozott a csapat. Az eddigi meccsek után kritizáltam, de most dicséret illeti a játékosokat. Nem kell az egekbe emelni senkit, de szerintem már jó úton járunk. A Ferencváros ellen hasonló mentalitást várok majd el mindenkitől a jövő héten.

Kecskemét-DVSC 2-2 (1-0)

Szabó István(KTE): A meccs elején meglepett bennünket az az indulat, amely jellemezte az ellenfelet. A debreceniek túlzott agresszivitása miatt több ütemtelen és kemény belépőt is elszenvedtünk. Ehhez képest vezettünk a szünetben és a játékkal is elégedett voltam, azonban két játékosunkat is kényszerűség miatt kellett lecserélni. Mivel egy meccsen csere miatt csak háromszor lehet megszakítani a játékot, ezért utána többet már nem tudtunk változtatni. Bántott, hogy ott ültek a friss emberek a padon, fáradtunk a végén, de már nem cserélhettem. Banó-Szabó és Belényesi is bokasérülést szenvedett, aggódnom kell értük és szerintem a játékosaim most nem voltak megvédve. A DVSC érdemeiből azonban nem vesz el, mert nagyon jól játszott a második félidőben. A végén nem tudtunk ritmust váltani, és végül az egy pontot is meg kell becsülnünk. Úgy gondolom, igazságos döntetlen született.

Szrdjan Blagojevics(DVSC): Nem vagyok elégedett az első félidővel, hiszen bátortalanul játszottunk. Nem tudtunk kellő intenzitással játszani, elveszítettük a párharcokat. A második játékrész sem indult jól számunkra, hamar betalált az ellenfél, és szerintem kétgólos hátrányban nem sokan hittek abban, hogy fel tudunk állni. A játékosaim mégis megmutatták karakterüket, visszajöttünk a meccsbe, ezért jár az elismerés a csapatomnak. Az utolsó periódusban mutatott játék az, amit a jövőben is szeretnék látni. 

Paks-Vasas 0-1 (0-1)

Waltner Róbert(Paks): Hetek óta felhívjuk a csapat figyelmét, hogy kell beleállni egy mérkőzésbe. Ez sajnos egy visszatérő probléma, ami nem először és nem is másodszor fordul elő. Első percben gólt kapni nem hálás, demoralizáló, így volt ez Mezőkövesden is, ám akkor jó játékkal megfordítottuk a találkozót. Ma a jó játék hiányzott…, viszont megtettünk mindent azért, hogy gólt szerezzünk. Volt több helyzetünk, mentünk, mentünk, de a minőség hiányzott a játékunkból. A Vasas találata hajazott a Fehérváron kapott gólunkra, amit egyszer már kielemeztünk, és mégis beleestünk ugyanabba a hibába… Múlt héten jól néztünk ki, a hozzáállás is nagyszerű volt, ezt nem tudtuk most folytatni

Kondás Elemér(Vasas): Egyrészt nagyon értékes győzelmet arattunk.Tudtuk hogy a Paks jó csapat, nagy nyomást helyeztek ránk. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Nem volt könnyű a ködben, de aki pályára lépett küzdött. A csapat volt a kulcs. Csapatként működtek a játékosok minden szinten. A győzelem mindig sokat segít a lelkenek, sűrű program jön szeretnénk jól szerepelni. 

A 13. forduló programja:
október 28., péntek:

Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 1-1
október 29., szombat:
Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC 0-1
Kecskeméti TE-Debreceni VSC 2-2
Paksi FC-Vasas FC 19.30
október 30., vasárnap:
Újpest FC-Puskás Akadémia 15.00
Ferencváros-Zalaegerszeg 17.30

Tabella a linkre kattintva tekinthető meg. 
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC