nb1.hu

HIVATALOS: a Ferencváros két légióst szerződtetett

Budapest – A német Oliver Hüsing és az osztrák Marco Djuricin a zöld-fehéreknél folytatja.

Amit már korábban megírtuk, estére hivatalossá vált. A Werder Bremen játékosát, Oliver Hüsinget, valamint az osztrák válogatott Marco Djuricint is szerződtette a Ferencváros – adta hírül a klub honlapja.

 

A zöld-fehér csaütörtök délután két fiatal, mégis már komoly tapasztalatokkal rendelkező, top bajnokságokban edződött labdarúgót is szerződtettek: Oliver Hüsing és Marco Djuricin is a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

 

A játékosok csütörtökön érkeztek meg a Népligeti Sporttelepre. Kubatov Gábor, az FTC elnöke üdvözölte a labdarúgókat, akikre orvosi vizsgálat és egy népligeti mini túra várt, megnézték a Fradi otthonát, a felújított edzőpályákat, az új konditermet, ahol holnaptól a legtöbb időt fogják eltölteni. Hüsing és Djuricin meggyőződhetett arról, hogy az FTC az infrastruktúra terén már biztosan felveszi a versenyt az európai top klubokkal.

 

Hüsinget a német élvonalbeli Werder Brementől igazolták le a zöld-fehérek. A 193 centiméteres, 88 kilogrammos, remek felépítésű középhátvéddel a hátsó alakzatunkat erősítette meg a Thomas Doll vezette szakmai stáb.

 

 

Marco Djuricin legutóbb az angol másodosztályú Brentfordot erősítette. Az elsősorban középcsatárként számításba vehető játékos Böde Dánielnek lehet majd riválisa. A 23 esztendős Djuricin kétszeres osztrák válogatott, aki a Red Bull Salzburggal bajnokságot és Osztrák Kupát is nyert. Korábban a Herthában is megfordult, amellyel együtt ünnepelhette az élvonalba jutást.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC