nb1.hu

MOL Fehérvár: profi szerződést kapott a 17 éves magyar tehetség

Az apja 14-szer szerepelt a magyar válogatottban.

A MOL Fehérvár a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a 17 esztendős Pető Milán profi szerződést kapott. A fiatal tehetség a mostani idényben 13 NB III-as meccsen jutott szóhoz a Vidi második csapatában.

Íme a Vidi közleménye:

"Pető Milán profi szerződést írt alá a Vidivel

Korábbi játékosunk, edzőnk és játékosmegfigyelőnk – Pető Tamás – fia 17 évesen írhatta alá élete első profi szerződését. 

Pető Milán 2005. január 25-én született Bredában. A veszprémi utánpótlásból 2017-ben került a Vidi utánpótlásába, ahol az U13-as korosztálytól kezdve valamennyi utánpótlás-korosztályban pályára lépett a Vidiben, idén májusban pedig bemutatkozott az NB III-as csapatunkban is, méghozzá egy különleges találkozón, hiszen az ellen a Veszprém ellen debütált a felnőttek között, ahol gyerekként megismerkedett a labdarúgás alapjaival, ráadásul a veszprémiek vezetőedzője nem más, mint édesapja, Pető Tamás.

Pető Milán eddig 15 NB III-as bajnokin szerepelt, a csapat egyik ígéretes fiatal tehetsége, az pedig, hogy három hónappal a 18. születésnapja előtt aláírhatta élete első profi szerződését azt bizonyítja, hogy klubunk is bízik Milánban és hosszú távon számít rá."

Pető Milán édesapja, Pető Tamás 14-szer szerepelt a magyar válogatottban, emellett 1998-ban az Újpesttel bajnoki címet ünnepelhetett. Pető Tamás Belgiumban és Hollandiában is légióskodott. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC