nb1.hu

Honvéd: a rutinos kapus kiadta az ukázt – reakció

Diplomatikusan beszélt a saját teljesítményéről.

A Honvédnak nem alakult jól a hétvégi bajnokija, hiszen a Puskás Akadémia otthonából pont nélkül távozott, mivel 1-0-s vereségbe futott bele. A sors fura fintora, hogy a győztes gólt az a Batik Bence szerezte, aki a nyáron pont a kispestiektől érkezett a felcsútiakhoz:

A fővárosiak a szombati meccs szünetében kapust cseréltek: Szappanos Péter kisebb sérülés miatt elhagyta a játékteret, a helyét pedig a rutinos Tomás Tujvel vette át. A 39 éves kapuvédő több nagy védést is bemutatott, végül nem kapott gólt a találkozón. Tujvel többek között a teljesítményéről is beszélt a Honvéd hivatalos weboldalának, emellett kiadta az ukázt, szerinte dolgozniuk kell, mivel újabb meccsek jönnek:

"Nem akarom magamat értékelni, arra ott van a kapusedző és az edző. Igaz, hogy nem kaptam gólt, de ezzel nem érünk semmit, mert nulla ponttal megyünk haza. Úgy érzem, hogy kicsit stresszesek vagyunk, hogy nem tudunk gólt lőni, ezért nem úgy jönnek az eredmények, ahogy szeretnénk, és ettől még jobban befeszül a csapat. Ezt a gondolatot kell most kidobnunk és tiszta fejjel játszanunk a következő mérkőzéseken. Nagyon nehéz megmondani mi történt, nehéz mérkőzést játszottunk, főleg a kiállítás után. A találkozó elején tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, nem tudom mi történik, ha akkor be tudunk találni, sajnos nem jött össze. Dolgoznunk kell, hiszen pár nap múlva újabb meccs vár ránk, a héten kupa- bajnoki mérkőzésünk is lesz, arra kell készülnünk innentől kezdve" – mondta Tujvel.

A Honvéd jelenleg tíz ponttal rendelkezik, ezzel a 10. helyen áll az NB I-ben. 
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC