nb1.hu

Vasas-MOL Fehérvár: Kondás és a győzelmi kényszer, Boris és az edzések – reakciók

Mindkét csapatnak égető szüksége lenne a három pontra.

Az NB I 11. fordulójának szombat esti meccsén a Vasas a MOL Fehérvár FC-t fogadja.

Egyik csapat sincs jó formában: a sereghajtó angyalföldiek még mindig nyeretlenek a bajnokságban, a székesfehérváriak pedig az elmúlt három meccsükön összesen két pontot szereztek. 

Egyértelmű tehát, hogy mindkét csapatnak különösen fontos lenne a siker, és ezt a két vezetőedző is így látja.

"A Kisvárda elleni mérkőzés elején gyorsan megváltozott a helyzetünk a kapott gól és a kiállítás után, az első félidőben nem voltam elégedett a csapat játékával" – kezdte Kondás Elemér, a Vasas vezetőedzője. "A második félidőben tíz emberrel már voltak olyan momentumok, amelyekre lehet alapozni a továbbiakban. Tudjuk, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés, és láttuk, hogy a Fehérvár is kikapott a hétfői bajnokiján, egyértelműen mindkét csapatnak nagy szüksége van a győzelemre. Reméljük, hogy ez nekünk fog sikerülni. Minden mérkőzésre próbálunk maximálisan felkészülni, a kisvárdai hét után a kielemzett hibákat próbáltuk kijavítani. A szombati napon egy olyan játékot akarunk játszani, ami eredményes lesz."

Michael Boris, a Vidi vezetőedzője nem tért ki a klubnál lévő problémákra (minden információ, így a stadion vagy épp Zivzivadze ügye, Pinto sérülése megtalálható itt), kizárólag a játékra koncentrál.

"Az elmúlt két hazai bajnokinkon elveszítettünk öt pontot, ráadásul a játékunk sem volt az igazi, így mindenképpen javítanunk kell. Sokat beszéltünk arról a csapattal, hogy min kell változtatni és az edzéseken is sok szituációt gyakoroltunk. Az eredmények ellenére nem volt minden rossz, amit láttunk a pályán, a ZTE és az Újpest elleni első félidő is többé-kevésbé rendben volt, a helyzeteink is megvoltak, csak nem tudtuk gólra váltani őket, e mellett védekezésben is fejlődnünk kell. Nem vár ránk könnyű meccs a Vasas ellen sem, sok párharcot kell nyernünk majd ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Biztos, hogy hazai pályán a Vasas is nagy ambíciókkal lép majd pályára, mi azonban a saját játékunkra és a saját erősségeinkre koncentrálunk. Azt, hogy mire vagyunk igazából képesek, nem az edzéseken, hanem a mérkőzésen folyamán kell megmutatnunk, abban bízom és azért dolgozunk, hogy ez szombat este a Vasas ellen sikerüljön is."

A találkozó 19.30-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC