nb1.hu

FTC-Monaco: elindult a jegyértékesítés az év meccsére

Fontos információk a szurkolóknak.

Az év meccsére készül a Ferencváros együttese a Monaco ellen az Európa-liga H-csoportjában. A tét nem kisebb mint a továbbjutás. Az FTC hivatalos oldalán jelentette be, hogy elindult a jegyek értékesítése a találkozóra. 

ÍME, AZ FTC HÍRE:

“Magyar bajnoki címvédő és listavezető, kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunkra a török Trabzonspor elleni szenzációs 3-2-es és a szerb Crvena zvezda elleni fantasztikus 2-1-es győzelem után még egy UEL-csoportmérkőzés vár a Groupama Arénában. A csoport élén álló mieink Monaco elleni budapesti találkozójára elindult a jegyek értékesítése!

Azok a drukkereink, akik a 2022/23-as szezonra érvényes bajnoki bérlettel rendelkeznek, a C3-C6 szektorokba 13 ezer, a B1-C2 és a D1-D2 szektorokba 8 ezer, míg a B2-B3 és a D3-D4 szektorokba 6 ezer forintért válthatják meg egymeccses belépőjüket a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú, Monaco elleni, október 27-én 21 órától megrendezésre kerülő UEL-csoportmérkőzésre. Azok a szurkolók, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel, a C3-C6 szektorokba 17 ezer, a B1-C2 és a D1-D2 szektorokba 11 ezer, a B2-B3 és a D3-D4 szektorokba pedig 8 ezer forintos darabáron vásárolhatják meg a mérkőzésre érvényes jegyüket.

Jegyek, bérletek megvásárlására a Groupama Aréna jegypénztárában (linkelve) személyesen (általános nyitva tartás: H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva, kivéve meccsnapokon), valamint online, a meccsjegy.fradi.hu-n (linkelve) a nap 24 órájában is van lehetőség.
Szurkoljuk ki együtt a Fradinak a továbbjutást és a kupatavaszt a szentélyben!”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC