nb1.hu

Loki: kiderült, mikor nevezhetik ki az új vezetőedzőt – reakció

A klub cégvezetője nyilatkozott.

A DVSC vasárnap az NB III-as Dabas otthonában nyert 1-0-ra, ezzel a legjobb 32 közé jutott a MOL Magyar Kupában. A hétvégi meccsen még ideiglenes edzőként Dombi Tibor irányította a cívisvárosi csapatot, de Makray Balázs, a Loki cégvezetője a debsport.com-nak elmondta, hogy a héten kinevezhetik az új vezetőedzőt:

"Jelenleg megbízott tréner állítja össze a csapatot. Néhány nap múlva, várhatóan a hét közepén szeretnénk bemutatni azt a vezetőt, akivel a válogatott miatti szünetet követően már a Honvéd ellen kifutnak a srácok a gyepre" – jelezte Makray.

Köztudott, hogy a DVSC Joao Janeiro irányításával vágott neki ennek az idénynek, ám a tréner a ZTE elleni vereséget követően távozott. Ekkor a debreceniek a közleményükben jelezték, hogy megbízott vezetőedzőként a csapatot Dombi Tibor irányítja, a segítői Madar Csaba, Száraz Ádám és Balogh János kapusedző lesznek. A stáb számíthat Herczeg András tanácsaira is. 

Dombiékkal két bajnokit játszott a Loki: a Vidi ellen 1-0-ra nyert, ám Pakson 1-0-ra kikapott. A debreceniek nyolc meccs alatt hét pontot szereztek, ezzel a kilencedik helyen állnak a tabellán. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC