nb1.hu

A szakportál osztályzatai alapján továbbra is TOP10-ben a magyar válogatott

Marseille – Dzsudzsák Balázs volt az izlandi-magyar meccs embere.

Ahogy azt korábban jeleztük, a Franciaországban zajló Európa-bajnokságról részletes statisztikát vezető whoscored.com remek osztályzatokkal jutalmazta az Eb első fordulója után a magyar válogatott tagjait.

 

A szombati, izlandiak utáni döntetlen után is kíváncsiak voltunk, hogyan értékelt az elismert, objektivitásáról híres szakportál (az nb1.hu osztályzatait itt találjátok). A Marseille-ben rendezett találkozó legjobbja Dzsudzsák Balázs lett, aki 7.3-as osztályzatot kapott ítészeitől, míg a whoscored.com szerint hibázó Király Gábor nyújtotta a leggyengébb teljesítményt az OM stadionjában.

 

A torna TOP100-as listájára két mérkőzés után négyen fértek be a magyar válogatottból, Gera Zoltán, Kádár Tamás, Dzsudzsák Balázs és Fiola Attila, igaz, az osztrákok ellen megsérült védő csak egy mérkőzés eredményével szerepel az egyébként a francia Dimitri Payet által vezetett listán.

 

 

 

 

 

A csapatok rangsorában továbbra is Németország áll az élen, a Storck-csapat a második helyről visszacsúszott a tizedikre, ami még így is szenzációs teljesítmény, ha azt vesszük alapul milyen válogatottak nézik a nemzeti tizenegy hátát.

 

 

Így élte át szerkesztőnk a tegnapi napot a világ legjobb szurkolótáborának a tagjai között. Hangulatvideók a meccs előttről, a stadionból és az ünneplésről.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC