nb1.hu

Az Újpest ezzel a kerettel utazott el az ausztriai edzőtáborba

Budapest - Balogh Balázs térde még mindig nem jött rendbe, Nagy Tibor két évre aláírt.

Az Újpest idén nyáron Ausztriába, azon belül Grein városba utazott edzőtáborozni, hogy a július 16-án kezdődő bajnokságra formába lendüljön. A tábor június 17-től június 25-ig tart, ez idő alatt három alkalommal neves, külföldi klubcsapatokkal is összeméri erejét – olvasható a klub honlapján.

 

Játékosoknak pénteken 9 órára kellett megérkezniük a Szusza Ferenc Stadionba, ahol 10 órakor még egy átmozgató tréning vette kezdetét. Az edzést követően közös ebéd szerepelt a programban, majd útnak indultak a lilák a mintegy 380 kilométerre, de szintén a Duna-parton fekvő ausztriai város felé.

 

Az utazó keret: Balajcza Szabolcs, Banai Dávid, Kovács Zoltán, Nagy Tibor, Viktor Angelov, Kálnoki Kis Dávid, Lázok János, Mohl Dávid, Balázs Benjámin, Kecskés Ákos, Souleymane Diarra, Windecker József, Filkor Attila, Nemanja Andric, Bojan Sankovic, Enis Bardhi, Nagy Gábor, Tóth Patrik, Virág Szilárd, Pávkovics Bence, Gere Zoltán, Szűcs Kristóf, Fék Zsolt, Knap Tamás.

 

Az ezdőtáborba való indulás előtti órákban Nagy Tibor kétéves szerződést kötött az Újpesttel. A védő már az előző szezonban is a IV. kerületi csapatot erősítette, akkor még, mint kölcsönjátékos húzhatta magára a lila-fehér mezt.
 
 
„Nagyon örülök, hogy a kölcsönszereződésem lejáratát követően a klub vezetői úgy döntöttek, leigazolnak. Nagyon jól érzem magam Újpesten, és nagyon jó az öltözői társaság is. A mögöttünk hagyott idény nem úgy sikerült, ahogy azt én szerettem volna, de a következő szezonban minden erőmmel azon leszek, hogy a pályán segítsem előrébb a csapatot. A sérülésem már a múlté.” – fogalmazott Tibi a papírok aláírását követően.

 

Balogh Balázs a jövő héten Újvidéken kezelteti a még mindig nem százszázalékos térdét, így a középpályás nem tud a társaival tartani az edzőtáborba.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC