nb1.hu

Csercseszov nem kertelt.

A Fradi eddig két fordulót vett sikerrel a BL-selejtezőben. Sztanyiszlav Csercseszov együttese a harmadik kanyarban az azeri bajnok Qarabaggal küzd meg a továbbjutásért, az odavágó 1-1-es remivel zárult.

Sztanyiszlav Csercseszov egy orosz portálnak adott hosszabb interjút – ezt szemlézte az ulloi129.hu

"Minden a második meccsen dől el. Bakuban nehéz meccsre számítottunk, mert a Karabah megmutatta az elmúlt években, hogy otthon agresszíven és eredményesen játszik. Kielemeztük az ellenfelet, ehhez alakítottuk a rendszert és a taktikát. Az első percekben a taktikai változtatásaink miatt a Karabah kényelmetlenül érezte magát – eddig nem játszottunk még így. Nem véletlen, hogy előnyt szereztünk a meccs elején, egy korai gólt, miközben az ellenfélnek nem sikerültek a dolgai. De a szurkolóiktól hajtva mentek előre hazai pályán, mi területet adtunk nekik, miközben próbáltunk dominálni, amennyire lehet, megtartva a kezdeményezést. A Karabahnak voltak veszélyes támadásai, de nekünk is. Azt hiszem, a közönség élvezte a meccset, csodás hangulatot teremtettek a stadionban. A hazai csapat számára ismerősebb lehetett a párás meleg, de nem hiszem, hogy befolyásolta a meccset – ráadásul az utolsó percekre elkészültek az erejükkel. A második félidőben volt két nem tervezett csere – gyakorlatilag tíz percen belül mindkét belső védőnket elvesztettük sérülés miatt. Akik beálltak a helyükre, hamar felvették a ritmust. A játékosaim nagyszerűek, megdicsértem a karakterüket a meccs után. Ugyanakkor van mit kielemezni és megbeszélni – mutatott rá az FTC vezetőedzője.

Csercseszov arról is beszélt, hogy érkezhetnek-e orosz játékosok a zöld-fehér csapathoz:

"Ha egy játékos jó, nem számít, honnan jön. Van egy csapatunk, amiben hiszünk. Ha egy játékos érdekes lesz számunkra, persze elgondolkodunk rajta. Vannak átigazolási ötleteink, de nem orosz játékosokkal kapcsolatban. Dzjubának biztos lesz klubja, de nem egyszerű egy ilyen helyzet" – hangsúlyozta a tréner.

FRISSÍTÉS:

14.46:

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC