nb1.hu

Újpest: olasz utánpótlás-válogatott játékos érkezett – reakció

Először lesz légiós.

Az NB1.HU korábban többször is jelezte, hogy Giuseppe Borello az Újpestben folytathatja a karrierjét, legutóbb augusztus első napján foglalkoztunk ezzel a témával

Immár hivatalos, hogy Borello a lila-fehérekhez igazolt, íme az újpestiek közleménye:

"Olasz csatárral erősítünk

Giuseppe Borello lila-fehérben lesz először légiós

Legújabb igazolásunk még éppen az előző században, 1999. április 28-án látta meg a napvilágot Catanzaroban. Szülővárosából a Crotone utánpótlásbázishoz csatlakozott már nagyon fiatalon, ahol végig járta a ranglétrát, míg a 2016/17-es szezonban bemutatkozhatott a felnőtt csapatban a Seria A-ban az utolsó fordulóban, és ugyanebben az idényben az U18-as válogatottban is szerepet kapott. Ezután többször kölcsönadta korábbi klubja, végül idén júniusban elváltak útjaik. Tavaly a Seria B-ben szereplő egyesületnél 19 mérkőzésen lépett pályára melyeken 1 góllal és 2 assziszttal segítette csapatát, 2-szer pedig a kupában szerepelt, ott 2 gólpasszt jegyezhettek fel a szakértők. Bár több poszton is kipróbálták a támadósorban, a legtöbbször a jobb szélső helyén számított rá a szakmai stáb.

Új igazolásunk így nyilatkozott a szerződése aláírása után:

„Örülök, hogy itt lehetek, nagy élmény lesz egy ilyen történelemmel rendelkező klubnál játszani. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a közös munka a csapattal. Alapvetően a szélen szeretek játszani és az egy-az-egy elleni küzdelmek az erősségeim. Igyekszem majd a lehető legtöbb gólpasszal kiszolgálni a társakat, de természetesen a kapu előtt is meg fogok tenni mindent, hogy gólokat szerezzek. Minden labdáért meg fogok küzdeni és minden képességemmel a csapat javára akarok tenni.”

Giuseppe a 82-es mezben lesz látható ebben a szezonban!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC