nb1.hu

KL: a Kisvárda újabb nagy utazása

Megvannak a játékvezetők is.

Az NB I-es bajnokságban sem piskóta, hogy mennyit kell utaznia a Kisvárdának (a legtöbbet, egészen pontosan), de most újabb, nem rövid kaland vár a szabolcsiakra, mert csütörtökön, a norvég Molde otthonában folytatják szereplésüket a Konferencia Ligában.

A Kisvárda küldöttsége szerdán kel útra, a debreceni repülőtérről különjárattal utazik a norvég városba, a megérkezés kora délutánra van betervezve.

A szállás elfoglalása mellett így ebédre és pihenőre is jut idő, este pedig a meccs időpontjában, 19 órakor edz a csapat a mérkőzés helyszínen, a varázslatos fekvésű Aker Stadionban. 

Egyébként északmacedón játékvezetője lesz az odavágónak, a mérkőzést Igor Sztojcsevszki (borítófotónkon) vezeti, akinek már a második összecsapása lesz az Ekl 2022-2023-as kiírásában, hiszen ő vezette egy hete a Dinamo Batumi (grúz)–Lech Poznan (lengyel) 1–1-re végződött visszavágót. Sztojcsevszki – aki a Kisvárdából két honfitársával, Jasir Asanival és Mario Ilievszkivel is találkozhat – munkáját ugyancsak északmacedón kollégái segítik: Dejan Kosztadinov és Goce Petreszki partjelzőként, Marjan Dejanoszki pedig tartalékjátékvezetőként.

Az augusztus 11-én 21 órakor kezdődő visszavágón luxemburgi négyes működik majd közre Kisvárdán: Alain Durleux vezeti majd a meccset, „stábjának” Dani Dias Balsa, Gilles Francois Becker és Jérémy Muller lesznek a tagjai.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC